Tarih: 07.09.2023 16:54

20 Milyonluk Vurgun!

Facebook Twitter Linked-in

İddialara göre, ünlü inşaat şirketinin temsilcisi olduğunu iddia eden A.Ş ve S.A, ünlü iş insanı B.T ile birlikte bir şirket kurarak Balıkesir'de yaklaşık 12 dönümlük arsaları satın aldı.

Ancak kısa bir süre sonra, bu arsaları şirkete devrettikten sonra arsaları 1,450 bin TL karşılığındaki banka teminatını yatırarak Y.B isimli başka bir kişiye sattıkları ortaya çıktı.

Tek kuruş para almadan dolandırıldığını anlayan iş insanı B.T, arsa işlemlerini gerçekleştiren kişileri aramaya başladı. Ancak B.T, konuyu açıklarken, kendisinin kullandığı aracın kaçırıldığını ve kendisini dolandırdığını kişilerden birine korkutmak silahlı saldırı düzenlendiğini belirtti.

Olaylar, Balıkesir'in tanınmış iş insanlarının içinde bulunduğu karmaşık bir dava haline geldi. Bu süreçte B.T'nin eşiyle arasının bozulduğu ve boşanma sürecine girdiği de gelen bilgiler arasında.

Olayın mahkemeye taşınması beklenirken, yakın gelecekte davanın nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Durumun Balıkesir'in yönetiminde etkili olan devlet büyüklerinin tutumuyla da bağlantılı olabileceği düşünülüyor. Detaylar, mahkeme süreci ilerledikçe daha da aydınlatılacak.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY