Tarih: 22.08.2024 15:55

20 YILDIR BALIKESİR’İ İŞÇİ PARTİSİ Mİ YÖNETİYORDU?

Facebook Twitter Linked-in

CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerini eleştiren Öztaylan AKP döneminde yapılan hataları görmezden geldi. 

“AYNI ELEŞTİRİYİ YÜCEL YILMAZ’A DA YAPTIN MI?”

AKP Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Balıkesir’de basın mensupları ile bir araya geldi. Öztaylan CHP’li Ahmet Akın’ı eleştirirken, 20 yıldır Balıkesir’i yöneten AKP döneminde A.Edip Uğur, Zekai Kafaoğlu ve Yücel Yılmaz döneminde yapılan yanlış uygulamaları görmezden gelerek topu taca attı. A. Edip Uğur’un BBB’ye kazandırdığı logo Yücel Yılmaz zamanında da değişmişti. Balıkesir Tv ve Gazete Bulvar Genel Yayın Yönetmeni Levent Özenç, Yücel Yılmaz zamanında logo üzerinde yapılan revizyonu sordu. Özenç, Yücel Yılmaz zamanında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait logonun gold renklerde revize edildiğini hatırlatarak “Aynı eleştiriyi Yücel Yılmaz’a yaptınız mı?” dedi. Levent Özenç’in ’in logo tartışmaları ile ilgili sorduğu soruya yanıt veren(?) Öztaylan, “Rahmetli Edip Uğur tarafından yapılan logo zaten Yücel Yılmaz zamanında da kullandı. Yücel Yılmaz zamanında aynı logoya sadık kalınarak altın rengi logo bazı yerlerde kullanıldı” dedi. Öztaylan’ın bu cevabı akıllarda soru işareti bıraktı. Çünkü Yücel Yılmaz zamanında yapılan altın rengi logo bazı yerlerde değil her yerde kullanılıyordu. Vekil Öztaylan Bandırma’dan bu tarafa çok gelmediğinden bu değişimi fark edememiş galiba? 

LAFI YUVARLAYIP TOPU SAĞAY’A ATTI 

Yine gazeteci Levent Özenç, önceki dönemde BASKİ tarafından Balıkesir Merkez ve körfez bölgesine yeterli yatırım yapılıp yapılmadığını sordu. İletim ve terfi hatlarının ekonomik ömrünü doldurmasına rağmen körfez bölgesinde yenileme çalışmalarının yapılıp yapılmadığını soran Levent Özenç’e cevap vermeye çalışan Öztaylan, yuvarlak ifadelerle konuyu anlatmaya çalıştı. O dönemin ilçe belediye başkanlarını suçlayan Öztaylan, genel politik yorumlarının ardından sözü AKP BBB Meclis Grup Başkan Vekili Yasin Sağay’a bıraktı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY