Tarih: 10.11.2023 12:33

3 Çocuk Tarafından Darp Edilen Genç Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Beyoğlu'nda kavga ettiği 18 yaşından küçük 3 kişi tarafından darp edilen genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Beyoğlu Halıcıoğlu’nda meydana geldi.Edinilen bilgiye göre semtte yaklaşık 1 ay önce Hüseyin Samet Ç. (12) ve Muhammed Sait D. (13) parkta bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga etti.

Taraflardan biri, yaşı büyük olması sebebiyle 19 yaşındaki Abdullah Şakun’u buluşmaya çağırdı.Aralarında geçen konuşma kısa süre içerisinde tartışmaya dönüştü. Tartışma esnasında başına aldığı darbe nedeniyle öldürülen Şakun, “Sizi tokatlarım” deyince Emircan A. (16), Abdullah Şakun’a “Sen kim oluyorsun” diyerek üstüne yürüdü.
Çıkan kavgada Abdullah Şakun, Emirhan E. (17), Muhammed Emin D. (15), Emircan A. ve Emirhan Ö. (14) tarafından darp edildi. Darp esnasında Emircan A, Abdullah Şakun’un kafasına cebinden çıkardığı sert bir cisimle vurdu.
Darbenin etkisiyle kaçıp bir binanın kapısından içeri giren Abdullah Şakun kısa süre içerisinde yere yığıldı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Darp esnasında Emircan A’nın attığı tokat nedeniyle Abdullah Şakun’un hayatını kaybettiği ifade edildi. Ancak görüntüler daha dikkatli izlendiğinden Emircan A.’nın ser bir cisimle Abdullah Şakun’un başına vurduğu ve vurduktan hemen sonra cismi hızlıca cebine soktuğu görüldü.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY