Tarih: 03.10.2024 18:26

AHMET AKIN KOMBO YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın adeta kombo yaptı. Programını günün erken saatlerinde başlayan Başkan Akın, “Okulunuz Uzaksa Büyükşehir Yakın” projesini hayata geçirdi. Daha sonra Çamlık’ta On On Kafe şubesinin açılışını yapan Akın. Son olarak Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda sera naylonu dağıtım törenine katıldı. 

 

BAŞKAN AKIN ÖĞRENCİLERE DE YAKIN 

Tasarruf tedbirleri kapsamında taşımalı eğitim gören öğrencilerin servislerinin kaldırılması üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. “Okulunuz Uzaksa Büyükşehir Yakın” projesiyle, taşımalı eğitim gören öğrencilere Büyükşehir Belediyesi olarak servis desteği sağladıklarını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Kuvayı Milliye Meydanı’nda yaptığı açıklamada öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için tüm imkânları seferber edeceklerini dile getirdi.

ON ON KAFE YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı On On Kafe yeni şubesi açıldı. Çamlık’ta bulunan Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’inde açılan On On Kafe vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı. Açılışa katılan Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Akın vatandaşlara kahve ikram etti. Başkan Akın, “Derdimiz şu; el ele, kol kola verip hiçbir parti ayrımı yapmadan Kuvayı Milliye ruhuyla bir olmak beraber olmak ve Balıkesir’e yakışır tüm hizmetleri ayrıştırmadan 20 ilçemize dağıtmak” dedi. 

 

ÇİFTÇİYE SERA NAYLONU DAĞITILDI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın yoğun programı Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde devam etti. Başkan Akın burada çiftçilere sera naylonu dağıttı. Ahmet Akın, “Çiftçilerimizin yükünü azaltarak onlara rahat bir nefes aldırmak için çalışıyoruz. Balıkesir’imizde tarımsal üretimin kış mevsiminde aksamaması ve üretime devam edilebilmesi adına çiftçilerimize sera naylonu desteği sunuyoruz. Çiftçimiz üretecek, Balıkesir’imiz kazanacak” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY