Tarih: 22.10.2024 17:07

AK-CHP’Lİ KIVRAK GASTECİLER

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir’in yerel medyası içerisindeki bazı ‘çürük elmaların’ yayın çizgisi akıl almaz bir hal aldı. Kamuoyunun yakından tanıdığı “GAYRİMENKUL MEDYASININ” kıvraklığına alıştık ama CHP’li görünen ‘gastecilerin’ gerçeklikten uzak soyut haberlerle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı alenen yıpratma girişimleri dikkat çekiyor. 

Yoksa siz CHP’li görünümlü AKP’liler misiniz? 

CHP’Lİ GÖRÜNEN AKP’Lİ GASTECİLER 

Balıkesir basını içerisinde yer alan bazı çürük elmalar, soyut ve gerçeklikle alakası olmayan haberle algı operasyonu yaparak şehri dizayn etmeye çalışıyor. AKP döneminde palazlanan Gayrimenkul Medyasının bu girişimleri insanları şaşırtmıyor ama kendisini CHP’li olarak gösteren gastecilerin yaptığı algı operasyonları tepki çekiyor. Yıllardır CHP üyesi olduklarını öne süren hatta oğlunu kızını CHP Balıkesir İl Yönetimine aday yapan bazı odakları yaptıkları bazı haberlerle hem CHP’yi hem de Ahmet Akın’ı  yıpratmaya çalışıyor. 

“NE ŞİŞ YANSIN, NE KEBAP”

Kendilerini duayen gazeteci olarak gösteren bu gastecilerin temel tutumu: “Ne şiş yansın ne Kebap” Bu isimler her devrin adamı olma gayesi ile sol gösterip sağ vurmakta bir sakınca görmemekle beraber gazetecilik mesleğinin de içini boşaltan, ilkeli gazetecilik anlayışını yerle bir eden bir noktada durarak işini düzgün yapan gazetecilerin de adını lekeleyen çürük elmalar. Edip Uğur zamanında kendisine çok çok danışılan gasteci abilerimiz o dönemde küplerini parayla doldurdu. Bu isimlerin aynı yaklaşımları Yücel Yılmaz döneminde de sürdü. CHP’li görünen bu odaklar her fırsatta CHP üzerinden itibarsızlaştırma çalışması yaparken AKP’li isimleri YÜCELTEREK para kazanmaya devam ettiler. BASKİ üzerinden aldıkları iddia edilen paralar kurulan tezgahı ortaya çıkarır nitelikte. 

SEN DE Mİ BRÜTÜS? 

Söz konusu duayen gasteci abilerimizin CHP’ye yönelik eleştirileri son yapılan CHP Balıkesir İl Kongresi sonrasında başka bir boyuta evrildi. CHP içerisinde koltuk kaparak CHP’yi dizayn etmeye çalışan bu çürük elmalar hesapları tutmayınca CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’yı sürekli eleştirmeye başladı. 1 Nisan itibariyle AKP’yi Balıkesir’de hezimete uğratan Ahmet Akın da göreve geldikten sonra bu eleştirilerden nasibini aldı. Gazeteciliği eleştirel bakış açısını yanlış anlayan bu gastecilere soruyoruz; Bu taktiği GAYRİMENKUL MEDYASINDAN mı öğrendin? Gerçek dışı, yoruma dayalı soyut haberlerle şehri dizayn etmeye mi çalışıyorsun? Ve son soru; “SEN DE Mİ BRÜTÜS?”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY