Tarih: 08.08.2022 23:35

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanını vurmaya gitti 7 kurşun sıktı!

Facebook Twitter Linked-in

GÖMEÇ MEYDANINDA SİLAHINI ÇEKTİ
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanını vurmaya gitti 7 kurşun sıktı!
Ak Parti Gömeç Gençlik Kolları Başkanı Selami Gür’e silahlı saldırı yapıldı. Saldırganın 7 kuruşun sıktığı Gömeç Meydan savaşında, Başkanın abisi Rasim Gür ayağından vuruldu. Olaydan sonra kaçan saldırgan Polis tarafından yakalanarak gözlem altına alındı.
Gömeç Ak Parti ilçe Gençlik kolları Başkanı Selami Gür ile daha önceden ilçeye yerleşen ve inşaat müteahhitliği yapan Köksal C. Adlı kişi, sosyal medya da paylaşılan bir yorum için silahını alarak Gömeç meydanında 7 kurşun sıktı!
Gömeç Ak Parti ilçe Başkanı Eşref Uslu ve Gençlik kolları Başkanı Selami Gür, abisi Rasim Gür’ün beraber oturduğu ortama silahını çekerek gelen Köksal C, rastgele ateş etmeye başladı. Bu esnada konuyla alakası olmayan Rasim Gür ayağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı Rasim Gür’ün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Karaağaç, Artur bölgesinde bir arazinin imara açılma olayıyla bağlantılı olduğu ileri sürülen sosyal Medya yorumuna sinirlenen silahlı saldırganın “bekleyin geliyorum” tehdidiyle silahını da alarak Gömeç Meydanına geldiği ve saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY