Tarih: 05.10.2024 13:17

AKP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir Haddini Aştı

Facebook Twitter Linked-in

MAYDANOZ OLMA!

AKP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir kendisini Balıkesir Valisi zannetmeye devam ediyor. Daha önce de benzer tavırları ile gündeme gelen bu kez okullardaki hijyen problemi üzerinden kendisini vali yerine koydu ve açıklama yaptı. 

 

SEN VALİ MİSİN? 

AKP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın okullarda yaşanan hijyen problemi ile ilgili attığı adımı hazmedemedi. Ahmet Akın tarafından başlatılan ‘Dersimiz Eğitim, Desteğimiz Temizlik’ kampanyası üzerinden Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün engelleme girişimi ulusal basında geniş yankı buldu. Balıkesir halkı, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in açıklama yapmasını beklerken konuyla ilgili açıklamayı AKP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir yaptı. Kendisini ‘devlet’ zanneden AKP’li Aydemir’e Türkiye’nin parti devleti olmadığını hatırlatmak isteriz.

 

AYDEMİR’DEN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

AKP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Ahmet Akın’ın okullarda temizlik yapmak istemesini hazmedemedi. Başkan Aydemir’in Ahmet Akın’a yönelik kurduğu “TEMİZLİK SORUNUNU BAHANE EDEREK…” ifadeleri okullarda bir temizlik sorunu olduğunu itiraf eder nitelikte. AKP’li Aydemir’in açıklaması şu şekilde; “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın yaptığı açıklamada bu sefer de çocuklar üzerinden siyaset yaptığını görüyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü’müze bağlı okullarımızda TEMİZLİK SORUNUNU BAHANE EDEREK, okullarımıza temizlik personeli göndermişsiniz. Valimizin haberi yok, İl Milli Eğitim Müdürümüzün haberi yok, ilçe müdürlerimizin haberi yok. Bu üslupla çalışma yapılmaz”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY