Tarih: 25.09.2024 16:23

AKP’de çatlak derinleşiyor… Aydemir ne cevap verecek?

Facebook Twitter Linked-in

 

AKP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından yapılan delege seçimleri ile ilgili tartışmalar büyüyor. Bir yandan daha önce bazı ilçe başkanlarının dile getirdiği ‘ego ve kibir’ söylemleri yüksek sesle telaffuz edilmeye başlanırken diğer yandan geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimleri de AKP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’i zora sokacak gibi görünüyor. AKP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’in konuyla ilgili yapacağı açıklama merak ediliyor.

 

FİTİLİ HOCAOĞLU ATEŞLEDİ 

Dün AKP Karesi Eski Başkanı Yusuf Hocaoğlu tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı AKP içerisindeki tartışmaların fitilini ateşledi. AKP’nin Balıkesir’de tanınan simalarından olan Hocaoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma çok fazla yorum yapıldı. Savaştepe Eski Belediye Başkanı olan ve son yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Turhan Şimşek Hocaoğlu’nun paylaşımının altına yorum yaptı, Şimşek yaptığı yorumda, “Başkanım gerçekleri ortaya koyduğun için seni tebrik ediyorum. Yapılan uygulama bütün ilçelerde aynı. Kendi egolarını tatmin etmeye çalışanlar partiyi küçültmeye devam ediyorlar. Bu arkadaşlar kolay geldikleri yerlerin kıymetini asla bilmezler. Ayrıca bu milletin mesajını da hala anlamamışlar. Milletin ve ümmetin umudu olan Reise yazık ediyorlar” ifadelerini kullandı. Hocaoğlu’nun paylaşımına yorum yapan isimlerden biri de Cemal Kocataş. AKP içerisinde geçmiş dönemlerde Belediye Meclis üyeliği ve Grup Başkan Vekilliği gibi görevlerde bulunan ve son yerel seçimlerde AKP’den Sındırgı Belediye Başkan Aday Adayı olan Cemal Kocataş ise yaptığı yorumda, “Nereden nereye, siyaset tavassut ile yürütülecek bir müessese değildir” dedi. 

 

HOCAOĞLU’NUN PAYLAŞIMINA ÇOK SAYIDA BEĞENİ GELDİ

Çok sayıda AKP’li ismin Yusuf Hocaoğlu’nu desteklediği paylaşıma birçok isim de beğeni koyarak destek verdi. Hocaoğlu’nun paylaşımını beğenen isimler arasında AKP Eski Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, Altıeylül Eski Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Eski İlçe Başkan yardımcılarından Akın Emiroğlu gibi isimler yer alıyor. AKP içerisindeki çatlak derinleşirken tartışmaların nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Umarız doğru söyleyeni dokuz köyden kovmazlar!

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY