Tarih: 10.03.2024 15:41

ALTIEYLÜL MÜLTECİLER İÇİN CENNET OLMAYACAK…!

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Pamukçu’da gövde gösterisi yaptı.

Seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Balıkesir’e gelen İYİ Parti Çanakkale milletvekili ve aynı zamanda genel başkan yardımcısı olan Rıdvan UZ ve yine Balıkesir milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir belediye başkan adayı Op.Dr. Turhan ÇÖMEZ Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN’a destek olmak amacıyla Pamukçu’ya çıkartma yaptılar.

Mehter takımı ve havai fişek gösterileriyle coşkuyla karşılanan İYİ Parti heyeti sırayla Pamukçu’lulara hitap ettiler.

Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN yaptığı konuşmada neden aday olduğunu ve işbaşına geldiğinde neler yapacağını anlattı. Ülkede ve Balıkesir’de yaşanan bir çok olumsuzluğa şahit olduğunu, gidişatın hiç iyi olmadığını, inançlı bir Türk milliyetçisi olarak bazı şeyleri düzeltmek, iktidara da bir uyarı yapmak üzere aday olduğunu söyleyen ARICAN konuşmasının bir bölümünde sözü mültecilere getirdi. Kontrolsüz göç nedeniyle kentlerin demografik yapısının değişmeye başladığını, yeni yeni toplumsal problemlerin ortaya çıktığını söyleyerek bu durumdan şikayetçi olduklarını ifade eden Arıcan;

“Ülkemizde geçim sıkıntısı yüzünden bunalıma girenlerin, okula giden çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden babaların, evine ekmek götüremediği için cinnet geçirip ailesinin ve kendinin canına kıyan insanların olduğu bir dönemde, Irak’ta, Suriye’de gencecik vatan evlatlarımız şehit olurken, vatanlarına hayrı olmayan, vatanlarını savunmak yerine kaçmayı tercih ederek ülkemize gelen mültecilerin şehrin kafelerinde nargile tüttürmeleri zorumuza gidiyor. Bizim gençlerimiz ekonomik yetersizlikten dolayı çay içmek için kafelere gidemezken bu hainlerin deniz kenarlarında, cadde ve sokaklarda afedersiniz kadınlarımızı kızlarımızı taciz etmeleri ve bunlara sessiz kalınması zorumuza gidiyor ve buna isyan ediyoruz. Allah’ın izniyle belediyeyi aldığımızda bu tipler için Altıeylül cennet olmaktan çıkacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY