Tarih: 25.03.2024 16:57

Arıcan Sahura Kadar Sahada

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin Arıcan’nın temposuna yetişmek mümkün değil.

Hafta sonu olmasına rağmen güne erken saatlerde başlayan Arıcan’nın hızına yakın çalışma arkadaşları dahi yetişmekte zorluk çekiyor.

Pazar günü önce Bahçelievler ASUVA parktaki vatandaşlarla sohbetler ederek çalışmalarına başlayan Arıcan daha sonra ise 10 BURADA AVM’ye geçerek burada hem işyerlerini ziyaret etti hemde alışveriş için AVM’ye gelmiş olan vatandaşlarla sohbet etti. Gördüğü yakın ilgiden oldukça memnun olan ARICAN; “Az kaldı. Bir hafta sonra inşaallah seçildiğimizde sizlerin bu ilgi ve desteklerinize karşılık vereceğiz. Her zaman yine buralarda, sokaklarda, köylerde hep aranızda olacağız. Size mahcup olmamak için gece gündüz çalışacağız, sizi verdiğiniz destekten dolayı mahcup etmeyeceğiz”dedi.

Gece ise Gümüşçeşme mahallesine giden Arıcan neredeyse sahura kadar mahalleden çıkamadı. Kendisine oldukça yoğun ilgi gösteren vatandaşların sorularına tek tek cevaplar verdi. Karşılıklı sohbet şeklinde ve son derece samimi geçen ortamlarda, genellikle hayat pahalılığı ve işsizlikten dert yanan vatandaşlara iş başına geldiklerinde hayata geçirecekleri projeler ile bu gibi sorunların çözülmesi için azami gayret göstereceklerini söyleyen Arıcan’a bir vatandaşın yaygın uyuşturucu kullanımı konusunda neler yapacaksınız şeklindeki sorusu üzerine; “ bu konu aslında belediyelerin değil merkezi hükümetin konusudur. Ama biz de duyarsız kalamayız. Pırıl pırıl gençlerimizin uyuşturucu bataklığına düşmesine razı olamayız. Belediye olarak biz de elimizden gelen herşeyi yapacağız. Gençlerin bu tür eğilimlere yönelmemesi için her bölgeye spor salonları kuracağız. Gençlerimiz boş zamanlarında spor yapsınlar. Kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spor yapmalarını teşvik edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY