Tarih: 17.03.2024 15:57

Arıcan’dan Gündoğan’daydı

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin Arıcan  mahallesinİ ziyaret etti.

Teravih namazını mahalle sakinleriyle beraber  Yamukboyun Camiinde kılan ARICAN’ı çıkışta meşalelerle karşıladı. Mahalle sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Arıcan, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada;

“Günlerdir kırsal mahallelerimizi geziyorum. Kendimizi tanıtıp projelerimizi anlattık. İnanın anlattığımız projeler köylülerimizden büyük kabul ve destek gördü. Çünkü biz öyle seçimlerde herkesin söyleyipte sonra unuttuğu laflar söylemiyoruz. Finansının nasıl temin edileceğini söyleyip uygulanabilir gerçekçi projelerden bahsediyoruz. Samimiyetimizin farkına varan hemşehrilerimizden büyük destek gördük.

Siz kent merkezindeki hemşehrilerimiz içinde bir çok projemiz var. Uzun uzun hepsini anlatarak fazla zamanınızı almak istemiyorum. Sizlere dağıttığımız broşürlerde tüm projelerimizi açıkladık. Ben size şunu söylemek istiyorum. Mesele çok laf yapmak değil, söylediklerini yapabilmektir. Bizler inançlı imanlı Türk Milliyetçileriyiz. Bizde söz namustur. Emanet de kutsaldır. Siz bize bu görevi emanet ettiğinizde ne sizi mahcup ederiz ne de başımızı öne eğeriz.

Ben ekiplerimizle birlikte uzun zamandır bu görev için hazırlıklar yaptım. Dersimize iyi çalıştım. Kendime güveniyorum. Hamdolsun tüm iş yaşamım boyunca bana tevdi edilen bütün görevlerden alnımın akıyla hep başarılı olarak çıktım. Göreceksiniz seçildiğimizde beş yıl sonunda belediye nasıl yönetilirmiş herkese göstereceğiz.

Bu akşam işte bu meydanda da görüldüğü gibi gümbür gümbür geliyoruz. Bu kez bu kardeşinize destek verin kazanan siz olun. Yıllardır sizi oy deposu gibi görüp en az hizmeti veriyorlar. Biz öyle yapmayacağız. Hizmeti eşit ve adaletli dağıtacağız. Hayatım boyunca görev yaptığım kurumları yönetirken hep adaletli ve merhametli davrandım. Belediye başkanlığını ifa ederken de yine aynı anlayışla çalışacağım. Ben sizin sağduyunuza güveniyorum, siz de bu kardeşinize güvenin.

Bu seçimler mahalli seçimlerdir. Bu seçimlerde parti gözetmeksizin oy kullanmalısınız. Belediyeyi partiler değil biz adaylar yönetecek. Vizyonumuz belli, geçmişimiz belli, şimdi karar sizin. Eminim ki bu kez vereceğiniz kararla mahallenizin talihini değiştireceksiniz. Az kaldı. İnşaalah seçileceğiz ve her zaman buralarda aranız da olacağız mahallenizle ilgili hizmetleri birlikte belirleyip hızla hayata geçireceğiz. Bize bu akşam gösterdiğiniz bu muhteşem desteği sandıkta da göstereceğinize olan inancımla hayırlı akşamlar diliyorum. Sağolun,varolun, Allah’a emanet olun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY