Tarih: 30.05.2024 11:02

Ayvalık Belediyesi, Yaz Sezonu Öncesi Tüm Hazırlıkları Tamamladı

Facebook Twitter Linked-in

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye işletmelerinin tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve ilçeye gelecek misafirleri ağırlamaya hazır olduklarını açıkladı. 

Otel, kafe, restoran, kır bahçesi, spor tesisleri, akaryakıt istasyonu, liman işletmesi, mesire alanları ve plajlar gibi pek çok turistik işletmenin hizmet kalitesiyle sezona hazır olduğunu belirten Ergin, Ayvalık esnafına bol kazançlar diledi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, belediyeye ait turistik işletmelerin yaz sezonu hazırlıkları tamamlandı. 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı öncesinde Belediye İşletme İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki işletmelerin tüm hazırlıklarının bittiğini ve ilçeye gelecek misafirleri karşılamaya hazır olduklarını söyledi. 

İşletmelerin tam kapasite hizmet vereceğini duyuran Ergin, "Kurban Bayramı tatiliyle yaşanacak yoğunluğun ardından da verimli bir sezon bekliyoruz. 

Tüm Ayvalık esnafımıza hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diliyorum." ifadesini kullandı.

Ergin, otel, kafe, restoran, kır bahçesi, spor tesisleri, akaryakıt istasyonu, liman işletmesi ve mesire alanlarıyla birlikte Duba, Arka Deniz, Paşa Limanı, Kapri ve Kumadası plajlarının hizmet kalitesiyle sezona hazır olduğunu vurguladı. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla göreve geldikleri süre içinde açılan yeni işletmeler arasında Cunda Arka Deniz Plajı, Park Kafe ve Cennet Tepesi tesislerinin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü belirtti. 

Liman işletmesi ve mesire alanlarının hizmet kalitesinin her geçen gün arttığını ifade eden Ergin, Paşa Limanı Sosyal Tesisleri ve Duba Plajı'nın Türkiye'deki sayılı engelsiz plajlardan olduğunu ve yurttaşlara hizmet verdiğini söyledi. 

Ayrıca, 2024 yılında Mavi Bayrak kazanan 5 plajın, yaz aylarında binlerce ziyaretçiyi ağırladığını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY