Tarih: 11.07.2024 18:02

BAHÇAVAN: “ALAMANYA’DAN OĞLUM GELECEK İTFAİYEYİ BOŞALTIN”

Facebook Twitter Linked-in

 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bir skandala imza attı. Başkan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dursunbey İtfaiye Grup Amirliği’nin kullandığı binanın boşaltılmasını istedi. 

YAZIŞMALAR YAPILDI 

Edindiğimiz bilgilere göre AKP’li Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yangınların hat safhada olduğu bu aylarda, tarlalar ve ormanlar cayır cayır yanarken itfaiye ekiplerini kapı dışarı etmek istedi. Başkan Bahçavan mülkiyeti Dursunbey Belediyesi’ne ait olan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dursunbey İtfaiye Grup Amirliği tarafından kullanılan binanın boşaltılmasını istedi. Yine edindiğimiz bilgiye göre binanın otel ya da sosyal tesis yapılacağı veya satılacağı iddia edildi. Konuyla ilgili Dursunbey Belediye Başkanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne gerekli yazışmaların yapıldığı edinilen bilgiler arasında. 

DAHA ÖNCE DE CAMİ SATMIŞTI 

Başkan Bahçavan daha önce de mülkiyeti Dursunbey Belediyesi’ne ait olan 8 camiyi 22 Milyon liralık vergi borcunu ödeyebilmek için Maliye Bakanlığı’na devretmişti. Dursunbey Belediyesi, 2019 Ağustos ayı meclisinde aldığı kararda ilçenin 22 milyon lirayı geçen vergi borucunu ödemek için 8 camiyi satışa çıkartma kararı aldı. Belediyenin borç yükünü azaltabilmek için alınan karara göre, 8 cami Maliye Bakanlığı'na olan borç karşılığında devretmişti.

Buradan Başkan Bahçavan’a soruyoruz; 

Yerel seçimleri Yücel Yılmaz kazansaydı bu işlemi yapacak mıydın? 

Dursunbey’de ve çevresinde meydana gelebilecek herhangi bir büyük yangında doğacak zararların sorumluluğunu kim alacak? 

Olası bir can kaybında vicdanınız rahat olacak mı? 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY