Tarih: 09.10.2023 11:34

Balıkesir İYİ Parti Kadın Kolları, Susurluk'ta Kahvaltı Etkinliği Düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir İYİ Parti Kadın Kolları, Susurluk İlçesinde kahvaltı etkinliği düzenledi. Etkinliğe, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel de katıldı.

Etkinlikte konuşan İYİ Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Aydoğdu, "Dava arkadaşlarımızla birlikte aile ortamında gerçekleşen bu etkinlikte birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Başta etkinliği düzenleyen Kadın Politikaları Başkanımıza ve ekibine, Susurluk Kadın Politikaları Başkanımıza, bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize katılan tüm dava arkadaşlarıma, katılımlarıyla bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ünzile YÜKSEL Başkanımıza, çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız ve iyiki bu büyük İYİ ailesinin bir parçasıyım." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel ise, "Balıkesir'de kadınların gücünü bir kez daha gördüm. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, İYİ Parti'nin kadın politikaları ve hedefleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, katılımcılar arasında sohbet ve kaynaşma fırsatı da yaşandı.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY