Tarih: 10.01.2024 14:12

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Programı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği programa katılmaktan mutluluk duyduk.

Gazeteciler, demokrasinin ve özgürlüğün temel unsurlarından biridir. Doğru ve tarafsız habercilikleriyle toplumu bilgilendirerek, kamuoyunun oluşmasına katkıda bulunurlar. Ayrıca, toplumdaki haksızlıklara ve sorunlara dikkat çekerek, çözümün üretilmesine yardımcı olurlar.

Bugün, dünyanın her yerinde gazeteciler büyük baskılar altında çalışmaktadır. Birçok ülkede gazeteciler tutuklanmakta, yargılanarak hapse atılmakta veya öldürülmektedir. Türkiye'de de gazeteciler, özellikle son yıllarda giderek artan bir şekilde baskıyla karşı karşıya kalmaktadır.

Bizler, gazetecilerin özgürce ve bağımsız bir şekilde çalışabilmeleri için gerekli ortamın sağlanmasını önemsiyoruz. Gazetecilerin, haber alma ve yayma özgürlüğünün güvence altına alınması, demokrasimizin ve özgürlüğümüzün korunması için şarttır.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği programda, gazetecilerin sorunlarına ve beklentilerine dair önemli mesajlar verildi. Gazetecilerin mesleki haklarının korunması, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve gazeteciler üzerindeki baskıların kaldırılması gerektiği vurgulandı.

Bizler, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmalarını destekliyoruz. Gazetecilerin mesleki haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.

Bir kez daha, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY