Tarih: 12.06.2024 13:23

Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı'ndan Babalar Günü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Babalar Günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de babaların önemini ve aile içindeki değerini vurgulamak için kutlanan özel bir gündür. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, bu özel gün dolayısıyla babaların aile ve toplum üzerindeki etkilerine dikkat çekti.

Başkan Köybaşı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumu oluşturan ailenin temelinde babalar yer almaktadır. Aile, toplumun çekirdeği olduğu kadar kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin ve örflerimizin de geleceğe aktarılmasının güvencesidir. Babalar, aile değerlerimizin korunması, adalet, paylaşma, sorumluluk gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında önemli bir rol üstlenmektedirler."

Köybaşı, sözlerine şöyle devam etti: "Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Babalarımızın bu özel gününü kutlamak, onlara olan sevgi, saygı ve vefa duygumuzu ifade etmenin yanı sıra, her gün onlara bu değerleri göstermemiz gerektiğini hatırlatır. Bu vesileyle, başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY