Tarih: 06.10.2024 21:53

BALIKESİR MARMARA ADASI’NDA KISKANÇLIK CİNAYETİ

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Cinayetin Ayrıntıları Marmara Adası’nda meydana gelen korkunç olayda, Tarım İlçe Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırı, Yakupoğlu’nun eski eşinin evlenme dedikoduları nedeniyle kıskançlık krizine giren Selçuk Aydoğan tarafından gerçekleştirildi.

Katil Zanlısının Sosyal Medya Paylaşımı

Cinayet, akşam saatlerinde Yakupoğlu'nun ilçe tarım müdürlüğündeki makamında olduğu sırada yaşandı. Saldırgan Selçuk Aydoğan'ın Yakupoğlu’na beş el ateş ettiği, mermilerin başına isabet ettiği ve Yakupoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Saldırgan Firarda Cinayetin ardından Selçuk Aydoğan kayıplara karıştı. Olay yerinden motoruyla hızla kaçan Aydoğan’ı yakalamak için jandarma ekipleri geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı. Yetkililer, zanlının eski eşini de tehdit ettiği iddiaları üzerine güvenlik önlemlerini artırdı.

 

Cinayetin Nedeni Kıskançlık mı? İddialara göre, cinayetin arkasında, Selçuk Aydoğan’ın eski eşiyle ilgili çıkan dedikodular bulunuyor. Aydoğan'ın bu dedikodular nedeniyle kıskançlık krizine girdiği ve cinayeti bu yüzden işlediği öne sürülüyor. Jandarma ekipleri, katil zanlısını yakalamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY