Tarih: 23.12.2023 12:18

Balıkesir'de "Geleceğin Genç Liderleri" Kampı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'de Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçirilen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi (ÇEDES) kapsamında, "Geleceğin Genç Liderleri" kampı düzenlendi.

Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonunda düzenlenen kampa, 6 okuldan toplam 68 öğrenci katıldı.

Kampta, öğrencilere etkinlik planlama, liderlik teorisi ve temel liderlik becerileri, takım davranışı yönetme gibi konularda eğitimler verildi. Ayrıca, Çanakkale Savaşı'nın seyrini değiştiren Seyit Onbaşı'nın kabri ziyaret edildi ve Havran'daki Kent Müzesi gezildi.

Kampla ilgili değerlendirme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Değerlerimizin öğrencilerimizle işlenmesi; öğrencilerimizin karakter gelişimine, toplumda daha iyi bir yer edinmelerine, kişisel ve profesyonel hayatlarında başarılı olmalarına, ülkemiz ve dünya genelinde barış ve uyumun sağlanmasına katkıda bulunur. Özellikle 21. yüzyılın hızla değişen dünyasında değerlerimizi yaşatabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek daha da önemli hale gelmektedir. Bu uğurda okullarımız tarafından yapılan ve ailelerimiz tarafından desteklenen her türlü etkinlik ve proje kritik bir önem arz ediyor" dedi.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY