Tarih: 19.09.2023 15:42

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer; Yönetimde Herhangi Bir Kriz Yok, Sözlerim Çarpıtılmış!

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesirspor kurumsal mail adresinden basın kuruluşlarına 18 Eylülde atılan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Nedim Ömer İmzalı mailde;

''Değerli Basın Mensupları,
Balıkesirspor Kurumsal kimliğinin saygınlığı öncelikli hassasiyetim olduğunu belirterek, gelişigüzel olan veya olabilecek şahsım dışındaki açıklamalar bilgi kirliliğine yada yanlış anlamalara neden olabilmektedir.

Hassas bir süreç içinde olan Kulübümüz ile alakalı tüm açıklamalar için benim beyanımın ve benim fotoğrafımın kullanılmasını rica ediyorum.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bu hassasiyetimi dikkatine aldığınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.'' ifadeleri kullanılmıştı. Bu mail sonrası bazı yerel medya ve gazeteler tarafından çeşitli haberler çıkmış ve sanki yönetimde bir kriz vat algısı yaratılmıştı.Bu haberler sonrası bugün yine Balıkerspor kurumsal mail adreslerine atılan mailde Başkan Nedim Ömer bir açıklama daha yaptı.

SÖZLERİMİZ ÇARPITILMIŞ!

Başkan Nedim Ömer basın kuruluşlarıa gönderilern mailde şu ifadelere yer verdi;

18 Eylül Pazartesi ( Dün ) Tarafınıza Mail olarak gönderilen Açıklamanın Bazı Basın-Yayın organlarında yanlış anlaşılarak istenilmeyen yorum ve paylaşımlara neden olduğunu üzülerek görmüş bulunuyorum.
Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı olarak daha önce ismim kullanılarak yapılan sözde demeç ve açıklamaların hiç birinin tarafımca yapılmadığı hususunda tekrarının önüne geçilmesi için bir hatırlatmadan öte değildi.Hatırlanacağı üzere geçmiş zaman diliminde haberim olmadan yapılan açıklamaların Kurumsal kimliğimize bilgi kirliliği ve yanlış anlaşılmalara sebep olması nedeniyle bazı sıkıntılar yaşatıp zarar vermişti.

Borç yükünden kurtulmuş,Transfer tahtası açılmış Aydınlık günlerin habercisi güzel gelişmelerin yaşandığı kulübümüze ve yönetimimize yönelik fitne fesat peşinde koşanların Bu tür algı yönetimi ile aramıza nifak tohumları ekmesine yönelik beyhude bir operasyondan başka bir şey değildir.

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Başkan yardımcım , yol arkadaşım İsmet Deniz’i kast ediyor düşüncesi en hafif tabiriyle ardan ve hayâdan uzak art niyetli bir yaklaşımdır.İsmet Deniz kıymetlidir ve Tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarım kıymetlidir zira biz BİRİZ BERABERİZ.
“Karanlıktan Aydınlığa”sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda daha güzel günleri camiamıza yaşatmak adına var gücümüzle çalıştığımızı ve çalışacağımızı siz kıymetli Basın Mensubu arkadaşlarımıza ve aracılığınızla Kamuoyuna bildiririz
SAYGILARIMLA, denildi.

 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY