Tarih: 16.06.2023 13:12

Balıkesirspor resmen düştü

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabaka sonuçlarının, hakem raporlarındaki sonuçlara ve bu sonuçlar esas alınarak düzenlenen puan cetvellerine göre, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 26. maddesi hükmü gereğince tescil edildi.


2022 2023 Sezonu TFF " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TFF 2. Lig ve TFF " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TFF 3. Lig puan cetvellerinin aşağıdaki şekli ile tesciline, TFF " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TFF 2. Lig Beyaz Grupta 1. sırada yer alan Çorum Futbol Kulübü ve TFF " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 1. sırada yer alan Kocaelispor takımları ile Play - Off
müsabakaları sonucunda başarılı olan Şanlıurfaspor takımlarının Spor Toto 1. Lig'e yükseltilmelerine, TFF " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TFF 2.Lig müsabakaları sonucunda, Beyaz Grup'ta yer alan Sivas Belediyespor, Bayburt Özel İdare Spor, Tarsus İdmanyurdu ve Batman Petrol Spor A.Ş takımları ile Kırmızı Grup'ta yer alan Pazarspor ve Baynet İnşaat Balıkesirspor takımlarının TFF " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TFF 3.Lig'e düşürülmelerine karar verilmiştir ifadelerine yer verildi.

Balıkesirspor resmen düşmüş oldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY