Tarih: 15.10.2024 17:58

Balıklı Çayı Köprüsü de Yılan Hikayesine Dönmesin!

Facebook Twitter Linked-in

PLANLAMA AŞAMASI TAMAMLANMAK ÜZEREY(MİŞ)

 

3 AYDIR PROJE ÇALIŞMASI BİTMEDİ Mİ?

AKP’li vekil Mustafa Canbey, Balıklı mahallesine yaptığı ziyarette 3 ay önce sözünü verdiği balıklı köprüsü ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Canbey ziyarete ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Hemşehrilerimizin istek ve taleplerinden biri olan, bizim de takipçisi olduğumuz Balıklı Mahallesi’nde yapılacak Köprü hakkında konuşarak, proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdik” ifadelerine yer verdi.

ALTI ÜSTÜ 200 METRELİK KÖPRÜ

AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey her zaman olduğu gibi ‘yapacağız, edeceğiz’ kelimeleri ile havanda su dövmeye devam ediyor. Balıklı mahallesine yapılacak olan 150-200 metrelik bir köprünün 3 ayda projesi bile bitmez mi? Projesi, onayı, bütçesi, ihalesi, yapım aşaması derken bu köprü kaç ayda bitecek? Sayın Canbey’e buradan hatırlatmak isteriz; 2 Bin 682 metre uzunluğundaki Osmangazi Köprüsü 39 ayda, 2 Bin 23 metre uzunluğundaki 1915 Çanakkale Köprüsü  5 yılda yapıldı. Tabi bu köprülerin devasa yüksekliklerde olduğunu hatırlatmaya gerek yok sanırım. Peki hal böyleyken 3 ayda projesi dahi yapılamayan köprü kaç ayda tamamlanacak? Daha doğrusu tamamlanacak mı?

AŞKIMIZ İVRİNDİ KORUCU YOLU GİBİ OLSUN!

Sayın vekile defalarca hatırlattık bu vesile ile yine hatırlatıyoruz. AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, İvrindi Korucu yolu ne zaman bitecek? Canbey, İvrindi’ye her gittiğinde bu yolun tamamlanacağını ifade ediyor. Sadece Canbey değil koskoca ulaştırma bakanı bile Balıkesir ziyaretinde söz verdi. Ama sonuç yok! Balıkesir TV ve Gazete Bulvar Genel Yayın Yönetmeni Levent Özenç, İvrindi Korucu yolunu yerinde gördü. Gazeteci Özenç İvrindi’ye yaptığı ziyarette çalışmaların devam etmediğini, yollarda tek bir iş makinesinin bile olmadığını aktardı. Yol yapımı için kurulan şantiyenin yerinde ise kavak yelleri esiyor. Şimdi buradan bir kez daha soruyoruz;

İVRİNDİ KORUCU YOLU NE ZAMAN BİTECEK?

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY