Tarih: 04.09.2024 15:52

BALKES’TE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezonda kendi evinde oynanacak ilk maç öncesinde yapılan toplantıda Balıkesirspor Kulübü Teknik Direktörü Levent Eriş önemli açıklamalarda bulundu. Eriş ‘Hedef Şampiyonluk’ dedi. 

 

“GÜZEL BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK” 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 2024-2025 sezonu ile ilgili öngörülerde bulundu. Teknik adam yeni yapılan transferler hakkında değerlendirmeler yaptı. Eriş, “Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Transfer sürecinde çok acele etmeden teker teker ülkemizin de ekonomik sorunlarını çok iyi bilerek transfer dönemini geçirdik. Bu süreçte başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle rakiplerimizi görünce, onların harcadıkları paraları görünce çok doğru ve planlı gittiğimizi düşünüyorum. Şu an itibariyle hazırlık döneminde başarılı olduğumuzu ve kısmen iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şimdi lig başlıyor. Bu zamana kadar yaptığımız şeyler tatbikattı. Asıl savaş hali Allah kısmet ederse Pazar gününden itibaren başlıyor. Pazar gününden itibaren Balıkesirspor’umuza yakışan bir takımı sahaya sürerek aslan gibi 24 tane oyuncumuz el ele vererek bu takımın beklediği, özlediği başarıyı sağlamak ve bu camiayı yakıştığı yere taşımak için mücadele edeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 

 

“BİRLİK OLURSAK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞIRIZ”

Balıkesir Tv ve Gazete Bulvar Genel Yayın Yönetmeni Levent Özenç’in “Bu sezon için hedefiniz var mı?” sorusu üzerine cevap veren Levent Eriş, olumlu mesajlar verdi. Teknik adam Eriş, “Hedef zaten belli. Hedef olmadan ne işim var benim burada. Biz buraya şampiyonluk hedefiyle geldik. Bu şampiyonluk yolunda hep beraber büyük bir mücadele vereceğiz. Bakın bu tek başına Levent Eriş ile olamaz. Levent Eriş sadece bu takımın teknik direktörü. Bu şampiyonluğun birçok tarafı var. Siz varsınız, taraftar var, yönetim var, futbolcu var, teknik kadro var, personel var… Her şeyiyle birlik beraberlik içerisinde en büyük de taraftar var. Yani biz birlik olursak ancak şampiyonluğa gidebiliriz. Ben sadece bu işin bir parçasıyım. Ben sadece bu işin yolunu çizmeye çalışan, takımın oyun planını hazırlayan kısımdayım. Onun dışında hep beraber olursak çok güzel günlerin bizi beklediğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Yapılan toplantının ardından Balıkesirspor oyuncuları Balıkesir’de şehir tutu attı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY