Tarih: 14.12.2023 19:15

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga: "Web Tabanlı Çiftçi Akademisi Projesi Hayırlı Olsun"

Facebook Twitter Linked-in

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Çanakkale Belediyesi öncülüğünde, Bayramiç Belediyesi, Balya Belediyesi, Yenice Belediyesi ve Çanakkale Ziraat Odası'nın proje ortağı olduğu "Üretimi Uçuruyoruz" Projesinin alt faaliyeti olan Web Tabanlı Çiftçi Akademisi Projesinin protokol imza törenine katıldı.

Çanakkale Belediyesi ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi arasında gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, projenin hayırlı olmasını diledi.

Gaga, "Çanakkale Belediyesi öncülüğünde, Bayramiç Belediyesi, Balya Belediyesi, Yenice Belediyesi ve Çanakkale Ziraat Odası'nın proje ortağı olduğu "Üretimi Uçuruyoruz" Projesinin alt faaliyeti olan Web Tabanlı Çiftçi Akademisi Projesinin protokol imza törenini gerçekleştirdik. Projenin hayırlı olmasını diliyorum.

Proje ile çiftçilerimizin tarımsal üretim konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmelerini, yenilikçi teknolojileri ve yöntemleri kullanmalarını ve rekabet güçlerini artırmalarını hedefliyoruz. Projenin, bölgemizdeki tarımın gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Web Tabanlı Çiftçi Akademisi Projesi

Web Tabanlı Çiftçi Akademisi Projesi, çiftçilerin tarımsal üretim konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla geliştirilmiş bir e-öğrenme platformudur. Proje kapsamında, çiftçilere yönelik online eğitimler, videolar, makaleler ve diğer içerikler hazırlanacak.

Proje kapsamında hazırlanan içerikler, çiftçilere tarımsal üretimde verimliliği artırma, yenilikçi teknolojileri ve yöntemleri kullanma, pazarlama stratejilerini geliştirme ve yasal düzenlemeleri öğrenme gibi konularda bilgi ve beceri kazandırmayı hedefliyor.

Proje, 12 ay sürecek ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenecek.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY