Tarih: 15.11.2023 12:52

Balya Belediyesi Dar Gelirli Vatandaşında Yanında

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Balya ilçesinde, belediye tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla 2 yıl önce  sosyal market açılmıştı.

Sosyal marketin 2 yıl önce  açılışını yapan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gaga, sosyal marketin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yiyecek, temizlik malzemesi ve giyim gibi temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladığını belirterek, "Bu birimde vatandaşlardan kabul ettiğimiz yardımları ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırıyoruz. Şu anda sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyacı olan 700 vatandaşımıza yardım etmeye devam ediyoruz. Ancak bunu yaparken sağ elinin verdiğini sol el bilmez anlayışıyla yardım etmeye çalışıyoruz. Yardım ettiğimiz insanlar rencide etmeden kendi evlerine ulaştırmak şartıyla arkadaşlarımız var. Arkadaşlar gidip yardımcı oluyorlar. Bence sosyal belediyecilik ve derman belediyeciliği anlayışımızda halkımıza elimize uzattığımız birim olarak görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaşlara, markette bulunan ürünler ,ihtiyac sahiplerinin kapılarına kadar götürülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY