Tarih: 08.07.2024 12:23

BANDIRMA’DA HİJYEN SEFERBERLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Bandırma Belediyesi tarafından ilçe halkının yoğun olarak kullandığı Cumhuriyet Meydanı’nda temizlik seferberliği başlattı. 

 

CUMHURİYET MEYDANI PIRIL PIRIL 

Bandırma Belediyesi ilçe genelinde yapılan temizlik çalışmalarına büyük önem veriyor. Bandırma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe halkının uğrak noktası olan Cumhuriyet Meydanı’nda temizlik ve hijyen çalışması yaptı. Bandırma halkının memnuniyetini dile getirdiği çalışmanın belirli aralıklarla yapılacağı bildirildi. 

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BANDIRMA” 

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “İlçe genelinde hem altyapı hem de üst yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu çalışmaları yaparken bir taraftan da ilçede yaptığımız hijyen amaçlı çalışmaları da ihmal etmiyoruz. Temiz bir bandırma için dur durak bilmeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Burada yaptığımız temizlik çalışmasını belirli aralıklarla sürdüreceğiz. Seçim çalışmaları sürecinde dediğimiz gibi; ‘İşimiz, gücümüz BANDIRMA’ olacak. Bu anlamda halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY