Tarih: 07.02.2024 13:21

Bandırma’da Toplantılar İçin Yeni Alanlar Belirlendi

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Kaymakamlığı tarafından 2024 yılında düzenlenecek toplantılar ve gösteri yürüyüşleri için belirlenen alan ile  güzergahlar açıklandı.

Bandırma Kaymakamlığı tarafından 2024 yılında düzenlenecek toplantılar ve gösteri yürüyüşleri için belirlenen alan ve güzergahlar açıklandı. Kaymakamlık, Bandırma’da gerçekleştirilecek toplantılar, gösteri yürüyüşleri ve açık hava etkinliklerine ilişkin “Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları”nı belirledi ve kamuoyuyla paylaştı.

Yayınlanan bilgilere göre, 2024 yılında 1 numaralı güzergah ve alan olarak Cumhuriyet Meydanı ve toplanma alanı olarak İDO Yolcu Terminali ile Bandırma Liman Başkanlığı önündeki açık alan belirlendi. Yürüyüş güzergahı ise İDO Yolcu Terminali ile Bandırma Liman Başkanlığı önünde bulunan toplanma alanından başlayarak Cumhuriyet Caddesi boyunca ilerleyip, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önündeki toplanma alanında sona erecek şekilde belirlendi. Toplantı alanı olarak ise Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önü gösterildi. Dağılmanın ise Atatürk Anıtı’nın bulunduğu noktadan sahil kısmında bulunan çay bahçelerine, Ziraat Bankası önünden Sevgi Yolu istikametine araç trafiğinin olmadığı yönlere doğru gerçekleşeceği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY