Tarih: 29.07.2024 17:22

BAŞARILI BAŞKANA KUMPAS KURULDU

Facebook Twitter Linked-in

 

 

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna istifa etti. Başkan Tuna yaptığı basın toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Tuna istifa gerekçesi olarak üç ismi işaret etti. 

“BİZDEN RAHATSIZ OLANLAR VAR” 

Yerel seçimlerden kısa bir süre önce Edremit İlçe Başkanlığı görevine atanan Murat Tuna istifa etti. Tuna Edremit İlçe Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada, “15 yıldan beri AK Parti’ye hizmet eden bir insanım. Bugünden sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar görevimizi layıkıyla yapmaya devam ettik. Bizim içimizde yetki sahibi olan birkaç arkadaşımız Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı’nın yaptıklarından rahatsız olmuş gibime geliyor. Burada vatandaşın her türlü sorununu çözmeye çalışıyoruz. Ama bizden rahatsız olanlar demek ki bunu yapmamızı istemiyor” dedi. 

“İLETİŞİMDEN SORUMLU AMA BİZİMLE İLETİŞİMİ YOK!”

Murat Tuna istifasıyla ilgili olarak üç kişiye dikkat çekti. Tuna, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un görevi yapmasını istemediğini ifade etti. “Bu görevden ayrılmamı benden isteyen İl Başkanımız var. Ondan da bunu isteyen Koordinatör Milletvekilimiz var; Şahin Tin. Bir de iletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız var. Ama bu Genel Başkan Yardımcımız ile bizim iletişimimiz yok. Kendisi iletişimden sorumlu ama bizim iletişimiz yok. Bu üç isim bizim bu görevi yürütmemize taraf değiller. Bu durumda bizim de burada durmamızın bir anlamı yok” dedi. 

“BENİ KİMSE SUSTURAMAYACAK!”

Murat Tuna, bundan sonraki süreçte basın ve medya aracılığı ile ilçeye hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Tuna, “Bizim Edremit’e hizmetimiz bitecek mi? Hayır. Bizim Edremit’in marabası olmamız bitecek mi? Hayır.  Bugüne kadar siyasi sorumluluklarımız gereği her şeyi dile getiremedik. Bir hafta on gün sonra Edremit Haber Ajansı adı altında bir yayın platformu kuracağım ve Edremit’in sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğim. Beni bu konuda kimse susturamayacak. Kimse geri adım attıramayacak” dedi. 

“KİMSENİN ADAMI OLMADIM” 

Murat Tuna seçim sonuçlarındaki başarısızlığın arkasında yatan sebepleri yorumladı. Tuna seçim sonuçlarındaki başarısızlığın teşkilatlarla iletişimi olmayan ‘sırça köşklerde’ oturan kadrolar olduğunu savundu. Kimse doğruların üstünü örtemeyecek. Başarısızlığımızın sebebi; sırça köşklerde oturup teşkilatların ne yaptığını bilmeyen, teşkilatlardan bihaber olan Bölge Koordinatörüm diye geçinenler, Genel Başkan Yardımcısı olarak geçinenler ve il başkanıdır. Ben kimsenin adamı olmadım sadece Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın adamıyım. Bu üçlü kumpas kurup istifamı istedi. Sırça  köşkte oturup siyaset yapılmaz” ifadelerine yer verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY