Tarih: 09.10.2024 17:48

Başkan Dinçer Vurdu Gol Oldu….

Facebook Twitter Linked-in

 

“BENİ KAHVEDE KAĞIT OYNARKEN GÖREMEZSİN!

“O KÜÇÜK AKILLAR…”

“O FİLMİ SİZE OYNATIRIM” 

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa Adası’nda düzenlediği halk toplantısında eski yönetimi topa tuttu. Başkan Dinçer “Beni kahvede kağıt oynarken göremezsiniz” dedi.  

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa Adası’nda düzenlenen halk toplantısında vatandaşlarla buluştu. Aydın Dinçer önceki dönem belediye başkanı Süleyman Aksoy ve taraftarlarına sert eleştirilerde bulundu. Aydın Dinçer, önceki dönemin yanlış uygulamalarını bir bir açıkladı. 

AYDIN DİNÇER: “O KÜÇÜK AKILLAR…” 

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, eski döneme sert eleştiriler yaptı. Başkan Dinçer, eleştirilerini yaparken sık sık ‘o küçük akıllar’ kelimesini kullandı. Aydın Dinçer kendisine yönelik olarak yapılan eleştirilere de yanıt verdi. Başkan Dinçer kendisine yönelik ‘halka inmiyor’ eleştirilerine esprili bir dille yanıt verdi. Aydın Dinçer, “Ben işimin başındayım. Vatandaşın sorununu çözmek için çalışıyorum. Beni kahvede kağıt oynarken göremezsin” dedi. 

“1.500 OY FARK GEREKİYOR”

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, 8 Mart etkinlikleri kapsamında ilçede gezerken vatandaşların derme çatma bir yerde oturduğunu gördüğünü ve bu durumu çözmek için oraya kamelya yaptırdığını aktardı. Başkan Dinçer bu konuyla ilgili kendisini eleştiren bir sosyal medya kullanıcısına yanıt verdi. “Geçen haftalarda bir tanesi benle dalga geçmek için sosyal medya hesabı açmış. ‘Kuşum Aydın’ isimli bir hesap. Güya benimle dalga geçecek terbiyesiz. Sosyal medya hesabında yazmış ‘Bu kamelya kimler için oraya kondu. Kaç oy gerekiyor’ demiş. Hemen söyleyeyim 1 500 oy fark gerekiyor bunun için tamam mı?” dedi. Başkan Dinçer’in sözleri sık sık alkışlarla kesildi. 

“O FİLMİ OYANATIRIM SİZE!” 

Aydın Dinçer kendisiyle alakalı olarak bazı sosyal medya hesaplarından yapılan eleştirilerin belirli bir kesim tarafından yapıldığını iddia etti. Başkan Dinçer, “Bir de cesaret edip kendi isimleriyle yazamıyorlar. Ben size burada birkaç tane söyleyeyim. E.A. N.Ö. bu paylaşımları yapan bu isimler. Daha da sayabilirim. Nereden yapılıyor bu paylaşım? Bunu da araştırdık. Bu paylaşımların yapıldığı IP adresi neresi çıkıyor? Ali Taha gemisi. Ali Taha gemisi de bu tayfanın. Bu tayfa orada gemide bir takım filmler çekiyor. Böyle fazla film çevirmeyin, o filmi oynatırım size!” ifadelerine yer verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY