Tarih: 12.09.2024 12:17

BAŞKAN, KOYUNLARA SAHİP ÇIK!

Facebook Twitter Linked-in

 

Alınan bilgiye göre, Küçükbaş hayvan yetiştiricileri Mustafa Poyraz, Yunus Başıbüyük ile  Mehmet Sıddık Özbey’e ait olduğu ileri sürülen yaklaşık 150 küçükbaş hayvan, gece başlarında çoban olmadan otlaması için sokağa salındı. 

Saat 04.00 sıralarında Cemil Temel Mahallesindeki Altınburç Sitesi, Gülbahar Sitesi ve Şok Market civarında görülen koyunlar, bahçelere ve yeşil alanlara yayılarak çevreye zarar verdi. 

Koyunları bölgeden uzaklaştırmak için havlayan köpeklerin seslerinden rahatsız olup yatağından uyanıp koyun sürüsünü gören bazı vatandaşlar, zabıtayı aramasına rağmen olumlu cevap alamadı. Nöbetçi zabıta telefonunu açan görevli, aranan saatte görevli zabıta ekibi olmadığı için bir şey yapamayacağını bildirirken, vatandaşlar, köpeklerin bağırmasıyla sokaklara ve site aralarına kaçan koyunları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

Vatandaşlar, bölgede sadece koyunların değil başı boş atların da çevreye zarar verdiğini belirterek, Edremit Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığının soruna çözüm bulmasını istiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY