Tarih: 14.09.2022 16:39

BASKİ ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

BASKİ Genel Müdürlüğü; teknolojik gelişmeleri takip ederek vatandaşların talep ve beklentilerini zamanında, eksiksiz ve güvenilir şekilde karşılayarak vatandaş odaklı hizmetler sunmaya, sürdürülebilir kaynak yönetiminde doğal kaynakları korumaya,Balıkesir genelinde altyapı eksikliklerini gidererek ilçe merkezleri ve kırsal alanda gelecek nesillere sağlıklı ve kesintisiz içmesuyunu sağlamaya devam ediyor.

Kuruluşundan bu yana BASKİ Genel Müdürlüğü Merkez ve İlçelerdeki kırsal mahalleler olmak üzere ihtiyaç doğrultusunda 70 adet toplamda 1.380 m3 hacimli içmesuyu deposu inşaatını tamamlamış, 7 adet toplamda 700 m3 hacimli içmesuyu deposu inşaatının yapımını sürdürüyor. Toplam 320 bin 421 m3 hacimli 1.375 adet içmesuyu deposunun düzenli bakım-onarım ve takibini yaparak vatandaşlara sağlıklı ve kaliteli içme suyu ulaştırılmaya çalışıyor...

8 Yılda 5 bin 543 Adet İçmesuyu Deposu temizliği ve dezenfeksiyonu ile 434 Adet deponun bakım ve onarımı tamamlandı

BASKİ tarafından gerçekleştirilen “İçmesuyu Depolarının Temizlik ve Dezenfeksiyonu İşi’’ kapsamında, 20 ilçede BASKİ ekipleri tarafından suyun sağlıklı koşullarda vatandaşlarına iletilmesi için 2022 yılında 10 adedi okullar olmak üzere toplamda 500 adet içmesuyu depolarının temizliği ve dezenfeksiyonu yapıldı.

   

Aynı zamanda 71 adet içmesuyu deposunun bakım ve onarımı tamamlandı, 7 adedinin ise bakım ve onarım çalışmaları devam etmekte.

BASKİ Genel Müdürlüğü Balıkesir genelinde altyapı eksikliklerini gidererek, gelecek nesillere sağlıklı ve kesintisiz içme suyunun sağlanması için 7 gün 24 saat çalışma prensibine dayalı olarak hizmet vermeye devam etmekte.

  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY