Tarih: 13.03.2024 11:28

Belediye Hastanesi Kuracağız…

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin Arıcan’ın hızına yetişmek gerçekten zor.  

Dün, sabahtan esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam eden ARICAN, öğleden sonra ise kırsal Macarlar akşam ise teravihten sonra Dallımandıra mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Buralarda vatandaşlarla tanışıp sohbet eden ARICAN vatandaşlara işbaşına geldiklerinde hayata geçirecekleri projelerini anlatıp destek istiyor.  

Macarlarda büyük bir ilgi gören ARICAN’a köylüler; “ kimisi bizi yok sayıyor, kimisi de çantada keklik görüyor, sonuçta kaybeden hep biz oluyoruz ve hiç hizmet alamıyoruz. Sizi daha gelmeden tanıdık, şimdi yakından tanıyınca daha da güven duyduk ve çok samimi bulduk, bu seçimde size destek vereceğiz” dediler. Akşam da Dallımandıra’da yine büyük bir ilgi gören ARICAN, hergün yaptığı gibi burada da bir projesini açıkladı.

ARICAN yaptığı konuşmada, “uzun yıllar sağlık sektöründe çalıştığımdan biliyorum , ilimizde sağlık hizmetleri yeterli değil, sistem tıkanma noktasına geldi. Randevular aylar sonrasına veriliyor. Kırsal kesimde sağlık hizmetine ulaşmak daha da güçleşiyor. Biz işbaşına geldiğimizde ki geleceğiz, en büyük ideallerimden biri olan bir BELEDİYE HASTANESİ kuracağım. Bu hastanede oluşturulacak olan doktor, hemşire, ebe ve sağlık teknisyeninden oluşan bir ekip ayda en az bir kez kırsal mahallelerimizde sağlık taraması yapacak. Ciddi rahatsızlığı bulunanlar hastaneye yönlendirilecek. İmkanı olmayan hastalara da belediye olarak biz sağlık hizmeti sunacağız” dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY