Tarih: 28.09.2022 16:03

Burhaniye'de Kılıçlar Çekildi!

Facebook Twitter Linked-in

BURHANİYE’YE İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ İLE CHP ARASINDA BAŞLAYAN GERGİNLİK BÜYÜYOR!
Burhaniye’de CHP-İYİ Parti Millet ittifakında çatlak oluştu! 3,5 yıldır doğal seyrinde giden ittifak, Burhaniye’de yeni atanan Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban sonrası ayyuka çıktı. İYİ Partili Büyükşehir ve Belediye Meclis üyesi Bülent Başaran, Ak Partinin yapamadığı muhalefet görevini üstlendi! Ayvalık’ta Ticaret Odası seçimleri nedeniyle AK Parti ile MHP arasında yaşanan ayrılık, Burhaniye’de CHP ile İYİ parti arasında da yaşanmaya başlandı.
Burhaniye İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Bülent Başaran, dün akşamdan bu yana ilçede başlayan yoğun yağış sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP’li Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i eleştirirken, Belediye hizmetlerine gönderme yaptı! Başaran, “Burhaniye, durum bu sabah saatlerinde başlayan sağanak sokakları geçilmez hala getirdi. Mahalle aralarında ki çukurlar ve yolların zaten malum hali iyice kendini gösterdi. Alt yapı yetersiz, yollar çok kötü. Dikkatli olun lütfen.” Dedi.
Başkan Deveciler anında karşılık verdi!
Burhaniye’de İYİ Partinin ittifak ortağı CHP’yi eleştirmneye başlamasından sonra, Başkan Deveciler Bülent Başaran’ı Burhaniye Belediyesi Basketbol Şube sorumluluğundan aldı. Yerine de MHP’den Meclis üyesi Hasan Serin’i atadı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY