Tarih: 05.06.2024 16:43

Burhaniye'de Dünya Çevre Günü Etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası kapsamında Burhaniye'de Dünya Çevre Günü etkinlikleri düzenlendi.

Etkinliğe Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkan Vekili Tarık Erdil, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli, İlçe Jandarma Komutan Vekili Asb. Kd. Başçavuş Serkan İrez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Şube Müdürleri İzzettin Zengin ve Bülent Akmeşe, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Keskün, ilçe jandarma teşkilatı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İskele Mahallesi Yelken Kulübü'nden Özgürlük Parkı'na kadar sahil boyunca gönüllüler atık toplayarak çevre kirliliğine dikkat çektiler. 

Atık toplama çalışmaları sonrasında, Özgürlük Parkı'nda Kaymakam İlyas Memiş ve Başkan Vekili Tarık Erdil günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptılar. 

Ayrıca, 'Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Atölyesi Sergisi' büyük ilgi gördü ve katılımcılar geri dönüşüm ürünleri hakkında bilgilendirildi.

Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Uğur Mamuk ve Gösteri Yönetmeni Ender Kurt tarafından hazırlanan "Hepimizin Bir Dünyası Var" adlı tiyatro gösterisiyle çevre bilincini artırmayı hedefledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY