Tarih: 16.09.2024 12:05

BURHANİYE'DE YOLLAR YENİLENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

 İlçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Ören Mahallesi Halide Edip Caddesi, Bahçelievler Mahallesi 2760. ve 2770 Sokak, Geriş Mahallesi Küçükgeriş Caddesi ve Gücüm Sokağı, Hürriyet Mahallesi Yurt Caddesi ve 271. Sokak, Kocacami Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı, Mahkeme Mahallesi Yılmaz Akpınar Bulvarı ve Sübeylidere Kırsal Mahallesi'nde parke taş tamiratı gerçekleştirildi.

Bunun yanı sıra, Karınca Deresi kenarında yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmaları devam ederken, yolun aydınlatma lambalarının montajı gerçekleşti. Bahçelievler Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda bulunan Erkek Öğrenci Yurdu önünde parke taş ve yağmur kanalı yapım çalışmaları yapılırken, Organize Sanayi Bölgesi yanındaki kanal temizleme çalışmaları gerçekleşti. Bahçelievler Mahallesi 2765. Sokak’ta asfalt yama işlemleri ve Pelitköy Gadana mevkiinde yol düzenleme çalışmaları ekipler tarafından titizlikle yürütülüyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki altyapı ve yol çalışmalarına planlanan program dahilinde devam ederek, vatandaşların ulaşım güvenliğini ve konforunu sağlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY