Tarih: 04.09.2023 12:00

Çağatay, MasterChef'ten Çekildi, Eleme Kuralları Değişti

Facebook Twitter Linked-in

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dokunulmazlık oyunlarının ardından büyük bir sürpriz yaşandı.

Eleme adayları belirlenmişti, ancak Çağatay rahatsızlığı sebebiyle yarışmadan çekildi.Dokunulmazlık oyunlarının sonucunda Gamze, Tahsin, Eda, Kıvanç, Batuhan, Tolga ve Sefa eleme adayları olarak belirlenmişti. Ancak yarışmaya geçtiğimiz hafta ara veren Çağatay da katıldı.

Çağatay, Azerbaycan'da yarıştıktan sonra rahatsızlığının arttığını ve tedavi gördüğünü açıkladı. Omurilik zedelenmesi, nefes darlığı ve böbrek taşı sorunlarıyla baş etmek zorunda kaldığını ifade etti. Bu nedenle yarışmaya devam edemeyeceğini ve çekildiğini duyurdu.

Çağatay'ın çekilme kararı sonrasında şefler, eleme kurallarını değiştirmeye karar verdiler. İlk turdan en az başarılı olan aday elenmeye devam ederken, ikinci turun galibi, gelecek hafta aynı turu oynayan en az başarılı adayla final düellosu yapacak. Bu düelloyu kazanan ise yarışmaya devam edecek.

Bu hafta ise ilk turu geçenler Tolga, Kıvanç ve Tahsin oldu, ikinci turda ise Sefa, Gamze, Batuhan ve Eda kaldı. Sefa ve Gamze en iyi tabakları yaparak finale çıkma hakkı kazandılar, Eda ve Batuhan ise son ikiye kaldılar. Ancak Çağatay'ın sağlık sorunları nedeniyle bu hafta eleme yapılmadı ve Eda gecenin en zayıf tabağı yaptığı için bir sonraki hafta yarışacak olan en zayıf aday oldu.

Haftaya, en zayıf adayla Eda arasında bir eleme düellosu gerçekleşecek ve birisi yarışmadan ayrılacak. MasterChef Türkiye, bu sürpriz gelişmelerle dolu bir bölümle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY