Tarih: 16.08.2024 10:33

CHP BALIKESİR İL BAŞKANI KÖYBAŞI: "İKTİDARA YÜRÜYORUZ!"

Facebook Twitter Linked-in


Ziyaret kapsamında ilk olarak Dursunbey İlçe Başkanlığı ziyaret edilerek, partinin yerel yönetim yapısına dair istişarelerde bulunuldu.

YEREL YÖNETİMLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
CHP Dursunbey İlçe Başkanlığı’na yapılan ziyarette ev sahipliğini İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aydınöz, parti ilçe yönetimi ve partililer üstlendi. Ziyaret süresince, mevcut yönetim ve partililerle sıcak bir atmosferde sohbet eden Köybaşı ve Akın, yerel yönetimlerin sorunlarına dair fikir alışverişinde bulundu.

HALK BULUŞMASI
İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından, Köybaşı ve Akın, Dursunbey ilçe halkıyla bir araya gelerek halk buluşması gerçekleştirdi. Bu etkinlikte, bölge halkının talepleri ve beklentileri dinlenerek, CHP’nin gelecekteki hedefleri hakkında bilgi verildi.

OMUZ OMUZA, BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ
Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, “Bugün Dursunbey ilçemizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın ile birlikte, önce baba ocağımız olan ilçe başkanlığımızda, Ilçe Başkanımız Mustafa Kemal Aydınöz ve yönetim kurulu ile partili yol arkadaşlarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ardından, Dursunbeyli dostlarla halk buluşmasında bir araya geldik" dedi.


HEDEFİMİZ İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLMAK
Erden Köybaşı açıklamasının devamında: “Oldukça keyifli geçen bu buluşmadan sonra anladık ki iktidara yürüyoruz. Hedefimiz, ilk seçimde iktidar olmak. Bunun için omuz omuza, birlikte çalışmalıyız. Güçlü bir örgüt, güçlü bir CHP ile halkımızın güvenini kazanarak, değişimi gerçekleştirebiliriz.” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY