Tarih: 25.08.2023 13:15

Demet Akalın Tekne Kazası Geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün gece Yalıkavak'ta bindiği teknenin iskeleye çarpması sonucu meydana gelen korkutucu kaza sonrasında ölümden dönerek yaşadığı anları paylaştı.

Akalın, olayı Instagram hesabından yaptığı bir yazılı paylaşımla ve bir video ile anlattı.

Kaza sonrasında yaşadıklarını paylaşan Akalın, "İyiyiz, çok büyük bir kaza atlattık tekneyle gelmek isterken. Alnım şiş" dedi. Daha sonra paylaştığı videoda ise, "Çok kötü bir tekne kazası yaptık. Tekne iskeleye girdi. Ben aslında gece böyle şeyleri kullanmam ama 20 dakikada gideriz diye... Tekne saniyeler içinde battı. O tekneden nasıl sağ çıktık algılayamıyorum yani. Verilmiş sadakamız varmış" ifadelerini kullandı.

Kazanın ardından yaşananları anlatan Akalın, "Arabayla geldik konserimi yaptım insanlar beni beklemiş gitmemiş. Bir sitemim olacak. Ambulans çağırdık ama gelmedi baya. Kaç kere arandı hayal meyal hatırlıyorum. Bir arkadaşımızın parmakları ezildi bir eczane yardım etti. Yalıkavak Marina'da iskeleye bir ışık koysaydınız keşke de insanlar böyle kaza yaparak travma yaşamasaydı. Teknelere servis yapan bir bot tesadüfen gelerek bizi kurtardı. O çocuklardan Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY