Tarih: 06.12.2022 12:36

DEVA AYVALIK PARLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

DEVA AYVALIK PARLIYOR

 

Seçim çalışmaları kapsamında saha ve etkinlik aktivitelerini hız kesmeden DEVAm ettiren DEVA Partisi Ayvalık Teşkilatları, İlçe Başkanı Salih Oral Övüç Liderliğinde parlamaya DEVAm ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanı Ali Babacan’ın da etkili bir hitabet ile vatandaşa seslendiği Denizli Kongresine katılım gösteren Ayvalık Teşkilatı miting sonrası Ali Babacan ile bir araya gelerek ilçede yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdiler.

Denizli sonrası Ayvalık İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Fatih Tınaz' a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, çiçeği burnunda Emniyet müdürüne başarı dileklerini ilettiler.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile Demokrasi Platformunun düzenlediği Seçim Güvenliği Paneline katılan Övüç ve ekibi, yaklaşmakta olan seçim arifesinde seçim güvenliği hususunda alınacak tedbirleri masaya yatırdı. Bu hususun çok önemli olduğunun altını çizen Övüç, ‘’bu seçimin kaderini seçim güvenliğinin belirleyeceğini’’ dile getirdi.

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sadullah Ergin’in liderliğinde Tekirdağ Çorlu’da gerçekleştirilen, Marmara Bölgesi Genişletilmiş Eğitim ve Değerlendirme Toplantısına katılan Övüç ve beraberindekiler, teşkilatları seçime hazır hale getirmek adına çok faydalı bilgilerle ilçelerine döndüklerini belirttiler.

Çorlu’dan döner dönmez Ayvalık Ticaret Odası Seçimlerini kazanan Ali Uçar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan DEVA Partililer yeni başkana başarılar dileyerek her konuda iş birliği yapabileceklerinin mesajını verdiler.

Sosyal sorumluluk projelerine de çok fazla önem veren İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, aileleriyle birlikte Sokak Hayvanları Besleme Etkinliğinde bulundu. Son günlerde Konya ve çeşitli bölgelerde yaşanan insanlık ayıbını şiddetle kınadıklarını belirten heyet üyeleri, insan sevgisinin, hayvan sevgisinden geçtiğini, hiçbir canlının bu tip saldırıları hak etmediğini dile getirdiler.

Etkinlikler ve saha çalışmaları sonrası değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi İlçe Başkanı Salih Oral Övüç şu sözlere yer verdi:

‘’Çok çalışkan bir Genel Başkanımız ve yine çok çalışkan bir Genel Merkez Yönetim Kurulumuz var. Biz, DEVA Partisi Ayvalık İlçe Teşkilatı olarak, Liderimiz Ali Babacan ve çok kıymetli Genel merkez yöneticilerimizin hızına ebetteki yetişemeyiz lakin İl Başkanımız Kemal Aydemir ve değerli İl Yöneticilerimizin de destekleriyle bu coğrafyanın makus talihini değiştirmek üzere yola çıktık. Bakınız Ege ve Marmara Bölgelerimizin kesişiminde yer alan Balıkesir’imizin ve Körfez Bölgemizin Parlayan Yıldızı Ayvalık İlçemiz özelinde vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz. Onların dertleriyle hemhal oluyoruz. Bizim ilçe Başkanlığımızın kapısı bütün vatandaşlarımıza açık. Biz DEVA Partisi olarak 85 Milyon Vatandaşımızın ortak değerlerinde birleşen bir kadro hareketiyiz. Ötekileştirmeyen, hiçbir şekilde ayrımcılık yapmayan; aksine birleştirici, naif ve kucaklayıcı bir üslupla memleketimize faydalı olmak için gece gündüz çalışıyoruz.’’

‘’ Çok kısa bir süre içerisinde, Ayvalık İlçemizin 34 mahallesinde teşkilatlarımızı kurduk ve çalışmalara başladık. Bu konu özelinde teşkilatlanma hususunda sıkıntı yaşamayan birkaç ilçeden bir tanesiyiz. Ben İlçe Başkanı olarak Teşkilatçı bir yapıya sahibim. Teşkilatıma verdiğim önem bu özelliğimden kaynaklanmaktadır. Çünkü ben ekip olmanın ne demek olduğunu geçmiş siyasi hayatımda çok iyi bir şekilde tecrübe ettim. Siyaset bir ekip işi. Önce ekibinizi çok sağlam kurmanız gerekiyor. DEVA Partisi bir kadro hareketi değil mi zaten? Allah’a çok şükür pırıl pırıl, çalışkan, dürüst bireylerden kurulu çok özel bir teşkilatımız var. Eh bu teşkilat ile bize de nefes almadan çalışmak düşüyor.’’

‘’Buradan bütün vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Kıymetli Hemşerilerim, değişimin meşalesi 2020 mart ayında yanmaya başlamıştır. Demokrasi ve Atılım Partisi, bu ülkeyi yönetecek yegâne alternatiftir. Nasıl tebdili mekânda ferahlık varsa, tebdili yönetim ve tebdili riyasette de ferahlık vardır. Korkmayın, sizler çok daha iyi bir hayat yaşamayı hak ediyorsunuz. Sizlere yazık eden, bu zor hayat şartlarını reva gören, azami insani yaşama hakkınızı elinizden alan mevcut iktidar sahiplerini ilk seçimlerde müsait bir yerde indirin. Bu ülkenin liyakatli, dürüst, işini çok iyi bilen ve icra eden kadrolara ihtiyacı var. Bu ülkenin taze kana ihtiyacı var. Gelin hep birlikte DEVA Partisinin Mavi Beyaz Damlalarında birleşelim. Kazanan AYVALIK olsun, Oylar DEVA Olsun’’ifadelerine yer verdiler.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY