Tarih: 02.02.2024 11:54

Dursunbey'de AK Parti Adayı Belli Oldu: Ramazan Bahçavan Tekrar Aday Gösterildi

Facebook Twitter Linked-in


Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde AK Parti'nin belediye başkan adayı belli oldu. 2014 yılından beri Dursunbey Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ramazan Bahçavan, tekrar aday gösterildi.

Bahçavan, adaylığının açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada Bahçavan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Merkezi'ne, milletvekillerine, il ve ilçe teşkilatlarına ve Dursunbey'li hemşehrilerine teşekkür etti.

Bahçavan, 2014 yılından beri Dursunbey için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Gerçek belediyecilik misyonuyla önlerinde uzun bir yol ve gerçekleştirecekleri çok hizmet olduğunu belirten Bahçavan, "Demokrasiye olan inancımızla, sesimizi değil sözümüzü yükselterek, dikleşmeden dik durup siz hemşehrilerimize hizmet etmek tüm benim için büyük bir onurdur." dedi.

Bahçavan, Dursunbey için umutları çoğaltacak ve ufukları açacak bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.

2014 yılından bu güne:

Bu süreçte:

Şehrimiz için:

 "Memleketimize ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun." diye konuşan Bahçavan, Dursunbey'lilerden tekrar destek istedi.

Ramazan Bahçavan, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde de AK Parti'ninReko oyla Dursunbey Belediye Başkan Adayı olmuş ve her iki seçimde de zafer kazanmıştı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY