Tarih: 15.12.2023 14:54

Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Hizmet Binası ve İki Meslek Odası Hizmete Girdi

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Edremit Belediyesi öz kaynakları ile yapılan 5 katlı Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Hizmet Binası ve içerisinde yer alan Edremit Bahçıvanlar Odası ve Edremit Ayakkabıcılar Odası hizmete girdi.

Açılış törenine Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, TÜRSAB Balıkesir-Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Edremit  Belediyeaşkanı Selman Hasan Arslan, binanın Edremit Belediyesi’nde istihdam edilen 850 personele ait olduğunu belirterek, “Bu eser tamamen Edremit Belediyesi’nde istihdam ettiğimiz 850 personelimize aittir. Burada bütün personelimize eğitimden sağlığa birçok alanda hizmet verecek nitelikli personel ile kaliteli hizmet anlayışıyla binamızın Edremit’imize ve personelimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Arslan, ayrıca, Edremit Bahçıvanlar Odası ve Edremit Ayakkabıcılar Odası’na da bina içerisinde yer verildiğini belirterek, “Bu iki oda başkanımız çok küçük bir yerde dar bir alanda üyelerine Edremit’te hizmet ediyorlardı ama oradan da çıkarıldılar. Duyarsız kalamazdık, sokakta bırakamazdık. Onlar bizim esnaf kardeşlerimiz ve yaptığımız protokol ile onlara da burada bir yer verdik. Oda başkanlarımıza ve üyelerine de hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Edremit Bahçıvanlar Odası Başkanı Serkan Serdar ve Edremit Ayakkabıcılar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a meslek odalarına desteğinden dolayı plaket takdim etti.

Bina içerisinde yönetim odası, toplantı salonu, personel ve birim odaları bulunuyor.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY