Tarih: 12.02.2024 09:47

Edremit'te Dehşet Trfaik Kazası: Otobüs Devrildi, 1 Ölü, 20 Yaralı!

Facebook Twitter Linked-in

Edremit'te Zeytinli Sanayi Döner Kavşağında meydana gelen korkunç bir kazada, kontrolden çıkan bir otobüs devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı.

Hız Facianın Nedeni Oldu

Edinilen bilgilere göre, Çanakkale'ye gitmekte olan 41 AOS 888 plakalı Pamukkale Seyahat otobüsü, Zeytinli Sanayi Döner Kavşağına aşırı hızla girdi. Virajı alamayan otobüs, orta refüje çarparak devrildi.

 Kazada dehşet verici görüntüler oluşurken, olay yerine çok sayıda ambulans, polis, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından otobüsten kurtarılan yaralılar, ambulanslarla Edremit Devlet Hastanesine götürüldü. 

Yapılan ilk müdahalelerde 20 kişinin yaralı olduğu belirlendi. Yaralılardan 1'inin durumu ağır olarak değerlendirilirken, 19 kişi ayakta tedavi edildi.

Acı Kayıp

Kazada hayatını kaybeden talihsiz kişinin kimliği henüz belirlenemedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan Edremit Cumhuriyet Savcılığı, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Uyarı Tekrarlandı

Edremit'te meydana gelen bu trajik kaza, trafikte hız kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Sürücülerin, özellikle kavşaklara yaklaşırken daha da dikkatli olması ve hız limitlerini aşmaması gerekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY