Tarih: 22.08.2024 18:05

EMOŞ’A YENİ BİR DAVA MI GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Tv ve Gazete Bulvar Genel Yayın Yönetmeni Levent Özenç’e özel açıklamada bulunan Durmaz, ilgili haber sitesinin sahibi Emin Buldan hakkında ‘3 Kuruşluk’ manevi tazminat davası açacağını belirtti. 

“BELEDİYE HİÇBİR ZAMAN FATURA KESMEDİM” 

Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz, söz konusu haber sitesinde yayınlanan haberi yalanladı. Altıeylül Belediye başkanı Hakan Şehirli’nin kardeşi ile bir şirket kurdukları ve bu şirket vasıtasıyla Altıeylül Belediyesi üzerinden haksız kazanç sağlayacağı iddiaları üzerine açıklama yapan Durmaz, “Öncelikle şunu ifade edeyim ben yeni bir şirket kurmadım. Ben ortopedi teknisyeniyim ve 10 yıldan beri aynı işimde devam ediyorum. İl başkanı olmadan önce de il başkanı olduktan sonra da farklı bir iş koluna girmedim. Arada yaptığım farklı işler oldu ama bu işlerle ilgili de belediyeye bir tane fatura kesmişliğim yok. Ne bu dönemde ne de eski dönemde böyle bir şey kesinlikle yok” dedi. 

“ŞEHİRLİ’NİN KARDEŞİ OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORDUM”

Durmaz Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin kardeşi olduğunu bile bilmediğinin altını çizerek, “Asıl üzüldüğüm ve anlayamadığım şey şu ki; Hakan Şehirli’nin bir tane kardeşi olduğunu haberde gördüm. Ben Hakan Şehirli’nin bir kardeşi olduğunu veya ne iş yaptığını bilmiyorum. Nasıl bir birliktelik kuruldu da böyle bir haber yapıldı bilmiyorum. Nerden baksanız gerçekliği olmayan bir konu” ifadelerini kullandı. 

 

“ÜÇ KURUŞLUK DAVA AÇACAĞIM”

Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz konuyla ilgili hukuki süreci başlattığını ve M. Emin Boldan hakkında 3 kuruşluk manevi tazminat davası açacağını ifade etti. Durmaz, “Bu konuyla alakalı bizim il başkan yardımcımızla da görüştüm. Kendisine durumu aktardım. Hukuki süreci başlatacağız. Haberi yapan kişiye 3 kuruşluk manevi tazminat davası açacağız. Bunlar 3 kuruşluk haberler. Onun için 3 kuruşluk tazminat davası açacağım. Konuyla ilgili suç duyurusu dahil olmak üzere bütün hukuki süreçleri işleteceğiz” dedi.  Haber: Levent Özenç




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY