Tarih: 16.08.2023 12:51

Erkin Koray Hayranlarının Dua Ettiği Mezarda Karışıklık: Damla Koray Uyardı

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü Türk şarkıcısı Erkin Koray'ın mezarı, hayranları tarafından yanlışlıkla karıştırıldı ve yanlış mezarın başında dua edildi.

Olayı fark eden Erkin Koray'ın kızı Damla Koray, sosyal medya hesabından yaptığı bir uyarıyla duruma dikkat çekti.

Damla Koray, "Arkanızı döndüğünüz mezar babamın. Yani sizin dualar kime gitti bilmiyorum" ifadeleriyle konuyu açıkladı.

Ünlü şarkıcı Erkin Koray, Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olarak biliniyor. "Cemalim," "Fesupanallah," "Çöpçüler" gibi unutulmaz şarkılarıyla hafızalara kazınan Koray, 7 Ağustos'ta aramızdan ayrıldı. 82 yaşındaki sanatçı, vefatının ardından Toronto'da yaşayan kızının yanına defnedildi.

Erkin Koray'ın vefatının ardından hayranları, onun anısına mezarını ziyaret ederek dualar okudu. Ancak ne yazık ki, bazı hayranlar yanlış mezarı ziyaret ederek dua ettiler. Bu durumu fark eden Damla Koray, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarına doğru mezarın hangisi olduğunu belirtti. "Onunki sağdaki, arkanızı dönmüş olduğunuz. Yani sizin dualar kime gitti bilmiyorum" sözleriyle dikkat çekti.

Damla Koray, duyarlılıkları ve sevgileri için hayranlarına teşekkür ederken, yaşanan karışıklığın düzeltilmesi için yardımcı olabileceğini de ifade etti. Ünlü sanatçının anısına olan bu duyarlılık, onun müziğinin ve kişiliğinin hala ne kadar değerli olduğunu gösteriyor.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY