Tarih: 05.09.2024 15:10

FERİT GÜNDOĞDU DA BALIKESİR’E YAKIN

Facebook Twitter Linked-in

Gündoğdu’nun, göreve geldiği günden itibaren Balıkesir halkının hakkını korumak adına kararlı bir duruş sergilemesi dikkat çekti. 

BALIKESİR’İN MENFAATLERİ EN ÖN PLANDA 

31 Mart Yerel Seçimlerinde ezici bir çoğunlukla AKP iktidarına seçim kaybettiren CHP’li kadrolar kısa süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atarak Balıkesir halkının takdirini topladı. CHP Balıkesir Meclis Üyesi ve aynı zamanda İmar Komisyonu Başkanı olan Ferit Gündoğdu yeni yönetimin öne çıkan isimlerinden biri. Yıllarca iş insanı olarak Balıkesir ekonomisine büyük katkı sağlayan genç siyasetçi, tüm bilgi ve birikimini şehrin menfaatleri için kullanmaya devam ediyor. Belediyeciliğin en önemli faaliyet kollarından biri olan ‘imar’ alanında çalışmalar yürüten Gündoğdu her fırsatta Balıkesir’in çıkarlarını ön plana koyarak çalışma yürüttüklerinin altın çiziyor. 

 

RANTA KARŞI BÜYÜK MÜCADELE 

Yeni dönemin iz bırakacak isimlerinden olan Gündoğdu’nun en büyük mücadelesi rant. Şehrin imar planları yapılırken rant kapılarını sıkı sıkıya kapatan genç siyasetçi bir taraftan da geçmiş dönemin sorunlu işlemlerini çözmeye çalışıyor. Önceki dönemde yapılan hatalı uygulamaları büyük bir titizlikle inceleyen Gündoğdu oluşan mağduriyetleri gidermek için yoğun bir mesai harcıyor. Gündoğdu aynı zamanda başta deprem olmak üzere her türlü doğal afet ve çarpık kentleşmeye karşı da büyük bir çaba gösteriyor. Kısa süre içerisinde şehrin beğenisini kazanan Gündoğdu’nun görev süresi boyunca başarılı işlere imza atması bekleniyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY