Tarih: 06.09.2024 18:14

GAGA: “BU TESİSİ BÜYÜKŞEHİR YAPTI”

Facebook Twitter Linked-in

 

“DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DEVAM EDECEK”

Açılışta konuşma yapan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, değişim ve dönüşüme vurgu yaptı. Başkan Gaga, “Bizler Balya sevdalısıyız diyerek çıktığımız yolda emin adımlarla yürüyerek hizmet etmeye ilçemizde ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. Yıllar sonra ilk kez böyle modern, böyle sağlıklı tam teçhizatlı bir tesisin açılışını yapıyoruz. Şahsım ve ilçem adıma emeği geçen herkese, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine yürekten teşekkür ediyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Akın’ın önderliğinde Balıkesir değişiyor, Balıkesir dönüşüyor diyerek başlattığımız hizmet atağı tüm hızıyla devam ediyor. Bizler de başkanımızın bu söylemini önemsiyor, bu değişim ve dönüşün rüzgarını güçlendirmek için üzerimize düşen her türlü göreve hazır olduğumuzun sözünü veriyoruz. Sözümüz olsun başkanım, bu değişim, bu dönüşüm devam edecek” dedi.  

“ARTIK İLÇE OLDUĞUMUZUN FARKINA VARALIM” 

Başkan Gaga ilçeye açılan modern ve yenilikçi tesislerin önemli olduğunu belirtti. Orhan Gaga, “İlçemiz Balya maalesef geçtiğimiz dönemlerde hizmet alma anlamında eksik kaldı ve ihmal edildi. Balya’mızın büyüklerimizin elini tutmasına, koluna girmesine ihtiyacı var. Bu dönem Ahmet Akın başkanımızla ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel işlere imza atacağımıza olan inancımız tam. Şimdiden değerli büyükşehir belediye başkanımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Bu ilçemize hizmeti getiren, taş üstüne taş koyan, herkesin elini sıkmaya ve boynuna sarılmaya hazırım. Hizmetin sen yaptım ben yaptı mı olmaz kurumlar üzerinden konuşmamız lazım. Bu tesisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yaptı. Bu tesis Balya için çok önemli. Buradan Balyalı hemşerilerime sesleniyorum artık ilçe olduğumuzun farkına varalım. Böyle modern tesislerle ilçe olacağız, ilçe olduğumuzu anlayacağız” ifadelerine yer verdi. 

BAŞKAN AKIN’DAN HALKÇI BELEDİYECİLİK VURGUSU 

Açılışa katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Balıkesir’in tüm ilçelerini Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için. Ayrımsız ve ötekileştirmeden Kuvayı Milliye ruhuyla herkesi birleştiren bir çaba içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Balıkesir hem Türkiye’nin parlayan yıldızı hem de örnek gösterilen bir büyükşehir yapmak için çalışıyoruz. Her zaman ‘halkçı belediyecilik’ dedik. Yani ayrım yapmadan ihtiyaç sahibinin yanında olacağız dedik. Onun için dedik Ahmet Akın size en yakın diye. Burada önemli bir tesisin açılışını yapıyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu önceki dönemden başlayan bir projeydi. Buna emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Buradan bir müjde daha vermek istiyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kapasitesini büyütüyoruz. Önümüzdeki süreçte Türkiye’nin en büyük ikinci itfaiyesi olmaya adayız. Bu da şimdiden hayırlı olsun” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY