Tarih: 08.07.2024 17:41

GÜNAYDIN

Facebook Twitter Linked-in

 

AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey son günlerde yaptığı ziyaretlerde verdiği vaatlerle dikkat çekmeye başladı. 2018 yılından beri TBMM’de ceylan derisi koltukları işgal eden AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey son günlerde milletin vekili olma gayreti içerisine girdi(?)

 

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN ‘VAATLERE’ BAKILMAZ

İktidar partisi Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey hafta sonu Balıkesir’de biz dizi ziyaret gerçekleştirdi. Canbey yaptığı ziyaretlerde vatandaşlara vaatler verdi. Mustafa Canbey Balıklı mahallesine yaptığı ziyarette Balıklı Mahallesinde bulunan Üzümlü Çayı üzerine yapılacak olan köprü yerini inceledi. AKP Balıkesir Milletvekili Canbey Balıklı Çayının kirliliğini görmezden gelirken köprünün en kısa zamanda yapılacağını söylemesi Canbey’in daha önceki vaatlerini akla getirdi. Yıllardır Balıkesir’in sorunlarına çözüm üretemeyen Canbey’in bu sorunla ilgili neler yapacağı merak ediliyor. 

 

KRONİK SORUNLAR NEDEN ÇÖZÜLMEDİ? 

Balıkesir’in kronik hale gelen sorunları ile ilgili çözüm üretmeyen Canbey’in hafta sonu yaptığı vaatlerin takipçisi olacağız. Buradan AKP’li vekile soruyoruz; Meydana gelen kazalar neticesinde onlarca insanın hayatını kaybettiği Dursunbey yolu ile ilgili sorunu çözdün mü? Yılan hikayesine dönen İvrindi – Korucu yolu ne oldu? Hastanelerde randevu alamayan vatandaşın derdine derman oldun mu? Kirliliği ile hastalık yayan Kepsut çayı ile ilgili ne yaptın? Simav Çayı’nın temizlenmesi için hangi adımları attın? Ekonomik krizin yükünü çeken Balıkesir halkına ne yaptın? Ürettiğini değerinde satamayan çiftçinin sorunları ile ilgili hangi adımları attın? Balıkesir’in kronik sorunları çözüm beklerken senin vaatlerine nasıl inanalım? 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY