Tarih: 15.07.2024 13:00

HEM MECLİSTE HEM SAHADA

Facebook Twitter Linked-in

 

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, TBMM’de yaptığı etkin çalışmaların yanı sıra sahada da yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Meclis genel kurul toplantılarında Balıkesir’in sorunlarını gündeme getiren Sarı, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor. 

VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ 

Serkan Sarı yoğun meclis çalışmalarının ardından Balıkesir’e gelerek vatandaşlarla bir araya geldi. Altıeylül ilçesinde bir dizi ziyaretler yapan Sarı; Macarlar, Karamanlar ve Bağalan mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vekil Sarı yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek notlar aldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarete; CHP Altıeylül İlçe Başkanı Sinan Ayhan, CHP Altıeylül ilçe yöneticileri ve Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derdiman da eşlik etti. 

“HALKIN VEKİLİ OLARAK ÇALIŞIYORUZ” 

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Balıkesir’imizin kalbi Altıeylül’deyiz. Macarlar, Karamanlar ve Bağalan mahallelerimizi Altıeylül İlçe Başkanımız Sinan Ayhan, İlçe Yöneticilerimiz ve Altıeylül Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Derdiman ile birlikte ziyaret ettik. Sorunları, talepleri, önerileri dinledik. Notlarımızı alarak en yakın sürede çözüme kavuşturacağımızı dile getirdik. Biz Balıkesir halkı için yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sahada vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunların dinleyip çözüm için mecliste halkın vekili olarak çalışıyoruz. Muhtarlarımıza, mahalle sakinlerimize ve mahalle temsilcilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY