Tarih: 08.03.2024 15:08

HODRİ MEYDAN! Turhan Çömez’den, Rakipleri Yücel Yılmaz ve Ahmet Akın’a Canlı Yayın Daveti

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez televizyon programında, CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ahmet Akın ile AK Parti’nin adayı, mevcut belediye başkanı Yücel Yılmaz’ı canlı yayın programına davet etti.

Sözcü TV’de İpek Özbey’in sunduğu “Nokta Atışı” programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan CHP’li Ahmet Akın ile AK Parti’nin adayı, mevcut belediye başkanı Yücel Yılmaz’ı televizyonda ortak canlı yayına katılmaya davet eden İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, ısrarını sürdürüyor.

Çömez, şimdi de sosyal medya platformu X’den yeni bir açıklama yayınladı. Çömez açıklamasında, “Sadece sahalarda karşılaşmak olmaz. Gelin, ekranlarda da karşılaşalım. Enine boyuna, her şeyi konuşalım. Yapılanları, yapılmayanları ve yapılacak olanları ele alalım. Gelin, Türk demokrasisi kazansın, gelin Balıkesir kazansın. Var mısınız Yücel Yılmaz, Ahmet Akın?” diye yazdı.

Çömez, yayınladığı mesaja da Sözcü TV’de ilk kez dile getirdiği “yayın daveti” ne ait o görüntüleri ekledi. Çömez, Sözcü TV’deki programda rakipleri Akın ve Yılmaz’ın katılacağı herhangi bir televizyon programına katılmaya hazır olduğunu belirtmiş, rakiplerin Balıkesir için neler yapacağını, projelerini canlı yayında da halkla paylaşmaları gerektiğini vurgulamıştı.

Turhan Çömez, Balıkesir’de gerçekleştirdiği seçim ziyaretlerinde CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ahmet Akın ile AK Parti’nin adayı olan mevcut belediye başkanı Yücel Yılmaz ile karşılaşmıştı. Herkesin özlediği siyasi nezaket bu karşılaşmalarda yaşanmıştı. Çömez, rakiplerine başarı dileklerinde bulunmuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY