Tarih: 20.03.2024 13:27

İFTİRA KAMPANYASI BAŞLATILDI !

Facebook Twitter Linked-in

CHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın'a yönelik çirkin saldırılar ve iftira kampanyaları devam ediyor.

Geçmişte olduğu gibi bu sefer de bilinmeyen kişiler tarafından hazırlandığı düşünülen sahte broşürlerin dağıtılmasıyla gerginlik tırmanıyor.

Konu hakkında açıklama yapan CHP'nin Kepsut Belediye Başkan adayı Oğuz Arslan, dün gece Kepsut İlçe merkezinde asılsız ve sahte broşürlerin dağıtıldığını belirterek, duruma sessiz kalmayıp ilçe başkanlığı aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Amirliği'ne suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi.

Arslan, kişi veya kişilere yönelik işlemlerin başlatıldığını ve soruşturmanın emniyet güçleri tarafından titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Bu tür ahlaksız siyasi oyunların halkı yanıltmaya yönelik olduğunu ve sabır gerektirdiğini belirten Arslan, 31 Mart'ta bu tür baskıcı ve yanıltıcı rant düzenlerinin sona ereceğini vurguladı.

Arslan, seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Ahmet Akın ile, Kepsut Belediyesi'nde kendisi ve ekibiyle liyakatli kadrolarla çalışarak eşit ve adil hizmetler sunacaklarını, tüm kararlarında şeffaflığı ve halkın menfaatini gözeteceklerini kamuoyuna duyurdu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY