Tarih: 19.09.2024 11:37

İLK GENEL SEÇİMDE İKTİDARA HAZIRIZ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Genel Başkan Özgür Özel’in Balıkesir ziyaretlerinde yurttaşın ilgi ve güveninin 31 Mart’ın çok üzerinde olduğuna işaret ederek, ilk genel seçimde iktidara hazır olduklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin ardından 3. kez geldiği Balıkesir'de ilçe örgütlerini ve belediyelerini ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, milletvekili Serkan Sarı ve İl başkanı Erden Köybaşı'nın eşlik ettiği Özgür Özel, İlçeler de yurttaşlara seslendi.
Oldukça yoğun ve tempolu geçen 2 günlük ziyarette Susurluk, Manyas, Gönen, Marmara Adası, Avşa, Erdek ve Bandırma’daki parti örgütleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, baba ocağımız dediği ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek çay içip sohbet ettikten sonra 31 martta seçimleri sonucunda seçilen belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek başarılar diledi.

DERTLERİNİZİN VAR BİR ÇARESİ
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Genel Başkan Özgür Özel’in ziyaretlerinde
yoğun bir ilgi ve teveccüh ile karşılandığına vurgu yaptı. Ziyaretlerin yurttaşların yoğun katılımı ile tamamlandığını dile getiren Başkan Köybaşı, “Genel başkanımız Özgür Özel ile birlikte Susurluk’tan başlayan Manyas Gönen ve ertesi gün Marmara adası, Avşa adası, Erdek ve Bandırma ilçe ziyaretleri ile yoğun tempolu geçen Güney Marmara turumuzu tamamladık. Baba ocağı ilçe binalarımızı ve belediye başkanlarımızı ziyaret ederek yurttaşlarımızla bir araya geldik. Her durakta yoğun ve coşkulu bir kalabalık ile genel başkanımız karşılandı, şunu belirtmek isterim ki hiçbir ilçemizde bir kişi bile diğer ilçeye taşınmadı tamamı o ilçede yaşayan yurttaşlarımızdı.
Marmara adasında yoğun yağışa rağmen alanı dolduran yurttaşlarımız sırılsıklam ıslanmalarına rağmen alanı boşaltmamışlar. Yurttaşlarımız  oldukça kararlı ve 1 nisan sabahının inanç ve coşkusu aratarak devam ediyor.
 Gördük ki; Türk halkının  ilgi ve güveni 31 Mart’ın çok üzerinde. Yoğun bir ilgi ve teveccüh ile geçen ziyaretlerimiz yurttaşlarımızın yoğun katılımı, coşkusu ve güveni gösteriyor ki İlk genel seçimde iktidara hazırız.
 Bu nedenle bir an bile duraksama lüksümüz yok, boş işlerle geçirecek zamanımız yok. Dertlerinizin var bir çaresi, onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi.
Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birinci Partisi” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY